Listan

Det här inlägget behöver ingen läsa för att jag skriver bara det för att se om jag kommer in på listan "senaste inlägget". Haha.

A.


Ikea

Hej Hopp!

Har nu krypit ner i sängen/bäddsoffan med datorn också tittar jag på TV samtidigt. Lovely. Idag så har jag varit på gitarr och sen efter det var mamma och jag på IKEA. Jag älskar Ikea! Det är den bästa affären som finns. Fast H&M är också bra... Vi köpte ett matbord i ek, en tv-bänk och lite ditt och datt och en hylla och några lampor. Intressant, intressant...Känns som om jag bara skriver extremt booring inägg nu för tiden. Eller så har jag ingen bra bloggdag idag. Men nu till en fråga....Vad ska alla göra i helgen? Är det nån som har planerat nått? Clara, du som iaf säger att du har så kul (du har säkert det också, det var inte elakt menat) vad ska du göra? Finns det möjlighet att hänga med. Också till en annan sak. Nu vill jag verkligen inte verka offörskämd men jag måste bara fråga den här egentligen förbjudna frågan. Vad tog alla mina presenter vägen från folk som inte hade köpt till Talatta? Så då var det sagt. Förlåt.

A.

Seg onsdag

Hejsan,

Idag så har det varit kort dag, endast 3 lektioner. Bra. Plus extra lång lunch eftersom vi hade brandövning. Jag gick hem till Lotta på lunchen med Kattis och Ida. Vi kollade på Malcom - ett geni i familjen och åt köttbullsmackor. Tills nästa biologi lektion ska vi ha med oss glasburkar. Gud vad tråkigt det här inlägget är. Aja. Sen ska jag spela gitarr och åka till IKEA med mamma. Jag ska sova i HS.

God Natt alla barn för snart somnar jag.

A.


Til Elin:

Hejsan ELIN. Hoppas att du har det trevligt nu för det kommer du inte att ha sen. För att jag kommer att slå dig. Hårt. Jag sa att du skulle ta hand om min OddMolly kofta + kjol som du har lånat utan att fråga. Dom låg på golvet. Du plockade bara upp koftan och la den på golvet i det rum. Nu är det jättesmutsig tack vare dig. Du har lovade också att städa badrummet innan du åkte men det har du inte gjort. Sen har du tagit mina bruna strumpbyxor och gömt dom nånstans för jag hittade inte dom. Bäst för dig att du är snäll mot mig när du kommer hem. Usch.

En riktig trevlig morgon

Hejsan alla suckers ! Haha

Nu har jag precis vaknat upp här i Sjöstaden och jag det riktigt trevligt. Sitter här i sängen som man fäller tillbaka till en soffa med frukost bredvid, Elle i handen och dattan i knät. Ahaa. Ibland leker livet. Och jag skulle, om jag ville, kunna gå förbi 7eleven och ta en latte innan jag går till skolan. Idag ska jag gå hem, och sen ska vi spöa Örby. Jag är med i startelvan. :). Jag måste skynda mig lite men här kommer en dagens outfit fast ingen bild. Fast alla som känner mig väl ska väl kunna lista ut vad det är för någonting.

Svarta Cheap Mondays, Elins
Grått linne från H&M, Elins
Vit Filippa K v-ringad, var Emelies men nu är halva Elins
Ett mycket trött ansikte, Mitt. Haha

A.

Måndag

Hejsan alla som älskar mig !

Hade veckans senaste dag idag. Fast det var faktist inte så farligt. Hade träslöjd för första gången idag. Även fast jag inte är något större fan av träslöjd så ska det nog gå bra. Vi var tysta och det var bra. Jag hade också ännu ett oförberett prov i engelska. Jobit. Fin stavning där ;).  Sen efter ytterligare några lektioner så slutade vi 16.05. Jag och Alina träffade Clara på stationen och vi tåg tåget till Hammarby Sjöstad. Sen tyckte jag i a f att vi hade lite "Sex an the City" känsla då vi satt och pratade, åt take-away ur små paket och spelade Sly med jämna mellanrum. Mycket trevligt. Clara berättade i detalj om deras lördag och jag måste erkänna att jag är lite avis. Hoppas att det kommer fler chanser så att man får följa med någon gång. Alina och Clara åkte hem vid åtta och då städade jag och kollade på CSI med mamma, nu ska jag gå och lägga mig. Lång dag imorgon....hahha. Så God Natt Och Sov Så Gott Från Astrid!

Helgen

Heeejsan käre läsare! Jag hae varit lite seg hela helgen så nu är det dags för en uppdatering. Det här har jag hunnit med under 48 timmar:

LÖRDAG
Vaknade kvart i nio med en känsla av att jag hade försovit mig, som tur är visade den sig vara fel. Jag, som fortfarande kände mig lite sjuk, hoppade över funktionärs jippot och ägnade tiden istället till att städa mitt rum. Det blev inte så stor skillnad. Men lite iaf. Jag ska lägga in bilder på mitt nya rum snart. Så fort Elin lär mig hur man gör för jag vet inte hur man gör. Sen gick jag till Agnes, vi var inte hos henne så länge utan forsatte till Saltsjöbadsdagarna och träffade alla. Men jag var verklingen INTE på humör att visa upp mig för allmän beskådning (dålig hår-dag, dålig kläd-dag mm, ni kanske känner igen er) utan jag ville helst gömma mig. Så Agnes och jag stack ganska snart. Först var planen att åka ut med Kickis båt men sen kunde inte hon för att hon skulle spela fotboll, intressant men ändå inte. Agnes och jag gick till Erik istället. Emil var också där. Vi spelade pingis och Xbox, som inte gick så bra då vi spelade ett sånt där skjut spel, jag föredrar Sly istället. Vid halv sju gick jag hem och åt middag med mamma och la mig tidigt. Det var allt om min lördag.

SÖNDAG
Fick gå upp astidigt för att åka till en fotbollsmatch som låg åt tjottahejti, och sen får man inte spela och laget förlorar. Aja, vi ska krossa Örby på tisdag tjejer! Sen åkte vi, mamma, jag och Elin, till Hammarby Sjöstad och kollade på lite visningar. En lägenhet vill jag så badley want men jag tror, eller rättare sagt VET, att vi inte kommer att få den för att dels så har en person redan lagt ett bud, och sen så är det tre papper med namn som är intresserade. På de andra lägenheterna har det varit bara 3 namn. Men man ska aldrig säga aldrig.
Jag gick och la mig tidigt. Gud vad jag har börjat gå och lägga mig tidigt. Jag ser en ökad trend i trötthet hos mig.

Pussar och Kramar

Grillning

Andra dagen slut, som bestod av en rad olika lektioner och hamburgare till lunh. Vi fick också våran nya SO lärare, Cissi. Hon är krimolog, så vi ska ha lag o rätt med henne. Morden kommer nog snart, haha.
Jag, Elin och Agnes alis Sisterhood, gick hem till oss. Dom satt o kollade på TV och jag tog ett bad och skrubbade mig. Dagens kväll var planerat att vi skulle åka till Lundsjön och grilla, sen att vi skulle kolla på film här hemma (Filippa, Lovisa o Agnes) men Agnes kude tyvärr inte, skulle äta sushi den svikaren. Nej, nu skojade jag bara. Så hon gick hem och Elin och jag åt en enkel middag bestående av bara pasta. Sen fick vi skjuts av mamma för att hämta Filippa och sen åka till Tippen för att träffa alla och köpa godis. När väl alla ar där fick vi ett problem för Mattis mamma skulle komma och titta till oss, så att ingen hade något krök. Sen gick vi i alla fall till Lundsjön och det var kul. När klockan närmade sig elva gick jag, Elin, Lovisa och Filippa som skulle hem till oss på "efterfest", inte riktigt men ändå, vi skjutsade hem Ebbs också. Det var allt om denna lilla fredag.

A.

Torsdag

Tjena Mittbena !

Och så var första skoladagen avklarad. Och det gick faktiskt bra. Kom dit halv nio, Sofia kom o sa att våran första lektion var ändrad, så jag, Alina, Kattis och Nattis begav oss till Tippen och sen åkte vi fram och tillbaka på tåget i typ 1 timme. Sen hade vi hemkunskap, kul, vi fick göra hallonkräm. 2 lektioner samt 1 prov till och skoladagen var slut. Gick hem för att sen få med en gång och dela ut flygblad på Tippen med fotbollen. Efter det var det fotbollsträning men jag skippade den för att jag var lite sjuk. Hade feber i igår. Kollade på tv och en film, Charlie's Angels som man typ har sett tusen gånger men den är faktikt skitkul.


Det var allt från mig.

A.

Last night.

Igår kväll var det riktigt kul tillslut. Först mötte jag, Astrid & Filippa alla vid tippen. Sen skulla vi gå till Lundsjön och grilla. På slutet blev det jättemysigt - vi tände en eld och satt runt och pratade. Ska ladda upp lite bilder från mobilen (dom blev ganska suddiga) men först ska jag ner till IP och vara funktionär för Neglingemaran. Senare idag ska jag (vill i alla fall) gå ner till Saltisdagarna om man för nåt sällskap.

E.

Grill.

Ska göra iordning mej nu inför kvällens grillning vid Lundsjön. Först ska jag till tippen med Filippa och köpa godis.



Bjuder på en outfit som inte har testats i skolan ännu. Bajs eller najs? Kommentera!!

Onsdag

Godkväll
Jag har varit lite sjuk i eftermiddag. Alina och Emelie ringde och frågade om jag ville äta på Sayonara med dom, men jag var ju sjuk. Jag åt pizza med pappa istället. Det var också gott. :P. Sen hittade jag inte fjärrkontrollen så jag kunde bara titta på fyran. Det var nyhetsspecial. Aja, nu kommer jag iallafall få alla rätt på frågesporten om man ser det positivt. Sen kom mamma med mat från Kina Thai Gården, helt underbart gott och så får man maten i sånna där förpackningar som dom alltid har i filmer. Jag sitter nere vid teven nu, har hittat fjärrisen så jag tittat på Cops och sen Simpsons. Är det nån som vill se den filmen med mig?



A.

Onsdag

Idag har min klass och jag vart på Erstavik och gjort lite saker. Det var sådär. Sen fick jag dela ut reklam på Tippen. Sen åkte jag, Alina, Bec-bec och Kicki hem. Ska gå upp och äta mat från Kina Thai Gården snart. Min mage kurrar. Sen måste jag (tyvärr) fixa iordning mina skolprylar för imorgon börjar första riktiga skoldagen. Suck.
Nu är det Keno på tv.

Dagens låt - I need some fine wine and you need to be nicer


E.


Mobilen

Äntligen har jag fått min nya mobil! Wohoo! Nu behöver jag inte längre skicka brev för att vara social.



A.

Camping

Hejan !
Jag har kommit hem från campingen nu, eller för typ 2 timmar sen. Det var faktikt jättekul, utom några saker....Att vi fick gå upp så tidigt, att gå och att jag inte mådde bra på kvällen. Annars var det bara mysigt. Vi tog ett tåg som gick 07.29 igår (tidigt!) sen åkte vi buss och paddlade kajak i en liten sjö. Det var mest jobbigt. Där träffade vi D  en liten stund. Sen gick vi och klappade hästarna (vi var vid Velamsund) och Alina återsåg sin käre gammla flamma Tabbe. Det såg ut som ett lyckligt ögonblick för henne. Sen gick i typ 40 minuter tills vi kom fram till en äng, Kattis, Alina o jag reste vårat tält och åt ravioli, totalt underskattat enligt min mening. Rolf var lite rolfig om man säger så.
Annars var allt bra. Och imorgon börjar skolan på riktigt. Vi får se hur det går...


A.


Godnatt.

Nu ska jag snart krypa in till kojs. Sitter och lyssnar på dunka-dunka musik från datan. Idag var jag på en massa visningar. Har en favorit. Länken: http://www.sodermaklarna.se/01_hitta_bostad.aspx?OBJGUID=3DN4HMEILUUKRK8K&OBJTYPE=CMBoLgh 
klicka sen på "Alla bilder"

Spelade fotboll med - vi vann och vi ligger etta i serien. Coolt. Saknar CJ en massa men imorn får jag träffa henne :D Har gjort värsta coola outfiten med. Hittade ett fynd i mammas garderob. En marinblå kjol från KOOKAÏ som man kna ha i midjan. Fränt

E.

Beställt.

Har beställt min nya mobil nu! Hoppas den kommer innan skolan börjar. Det blev en Sony Ericsson s500i. Snygg som satan. Har pratat lite med Malin idag. Hon hade haft det skönt i Grekland. Ikväll blir det en båttur med Alina, hennes pappa och kanske Elsa. Jag behöver lite socialt umgänge. 

E.

Presenter

14 år. Så mycket är jag sen den 9 augusti. Jag hade en jättebra födelsedag, för alla som undrar (vilket = ingen?)
Och nu har jag fått alla mina presenter, det har typ tagit en vecka. Här är allt jag fick :

Sly 3 Racoon (som jag fortfarande ska spela med Clara)
Riannas A girl like me (Elin fick Good girl gone bad)
Presentkort på NK 800 kr
Cykel
Presentkort på H&M 250 kr
En t-shirt från france
En rosa rougeborste från Make Up Store
En afrikansk trägubbe
The sims H&M fashion prylpaket
En massa sminkpenslar
Ett smycke från Oman
En grå Abercrombie hoodie (Tack Lillan o Dick)
Ett linne från Abercrombie (Tack Lillan o Dick)
En grå abercrombie t-shirt (Tack Philip o Ashley)

A

Tisdag

Hejsan alla morgonpigga !

Idag blev jag väckt kl åtta (!) och nu sitter jag och äter frukost på terassen (det är bra med bärbar data ). Idag ska jag bara vara hemma, fixa lite i mitt nya rum, (det kommer bilder på det sen). Sen kl 3 ska Elin och jag och träffa en familj som vi ska typ vara barn och hundvakt åt, alla som kommer ihåg Zorro kanske vet ? Sen ska vi typ åka ut med båten med Alina. Trevligt, trevligt. Nu ska jag beställa mobiltelefon, och jag är äntligen bestämt mig. Jag ska köpa en LG Chocolat ( i vit om det finns ).

Ciao

PS Är det ngn som har sett Ciao Bella, var den bra ? DS


Sicilien 4/8 - 12/8

Hemma från Sicilien. Ko hem i förrgår från detta underbara land. Till och med jag (!) kom hem med en bikinilinje. Shoppat lite - en väska på en marknad. Mest liggat vid poolen och slappat. 30 grader varje dag, och så har ju jag hunnit fylla år med. Fick bland annat en cykel (presentkort), 800 kr på NK, "Ebbas stil" (kul med inspiration). Och en massa grattis-sms från kompisar. Tack!
Plus att jag har hunnit titta på mitt schema och jag säger ett ord: konstigt.

Elin

RSS 2.0