ICH LIEBE EUER

Click for Full Size View
ÄLSKAR ER MIN SÖTA SEXIGA HUNKAR!

LÖRDAG KVÄLL

Snart ska jag, Alina och Astrid gå och köpa godis och hyra film. Idag så var jag i stan först med Lovisa. Vi gick och letade efter ett perfekt typ till hennes nya kjol, som jag ska sy. Tyget vi valde var facktiskt jättefint. Sen så bytte jag från Lovisa till Astrid och Alina, vi skulle gå på THT. Men riktigt så blev det inte. Vi shoppade istället, fast jag fick inte med mig hem något. Efter våran lilla promenad lägger vi upp "Shopping del 2". 
Puss! /E 

SHOPPING DEL 1


BUHUU.

Webbkameran funkar inte. Nu kan jag inte chatta med främlingar längre. Buhuu. Nej, jag skoja bara...Men jag har glömt kameran och jag vll fota mina skor (jag har gjort ett gammalt par). Dom är faktiskt fina. Jag ska ha dom idag på THT. Ett minus dock, som är lite för små så det gör ont men det går över efter ett tag...Jag kommer att döda mina fötter, men det är det värt. :) Idag är det THK (tokio hotel kväll)(jag fortsätter på samma tema som Elin började med) med Alina. Vi ska försöka avsluta en grej och så har jag bestämt att hon ska sätta upp lite saker i mitt rum som inte jag klarar av. Så jag måste köpa lite grejer i stan, lite pluggar och skruvar och sånt. Sånt finns väll på Clas Olhson? Fördå behöver jag ju inte gå så långt....jag ska ju till plattan idag och det ligger i gallerian. Jag har fortsatt tappert med SOn också. Är inne på Ortodoxa kyrkan nu, det går framåt. Tills jag upptäckte att det stod att man ska kunna "se hur det svenska samhället har påverkats av kristendomen". WTF? Nu måste jag fortsätta. BTW, mitt rum är jättefint nu...ska bara till lite småprylar från Saltis och Alinas hjälp, så är det klart. Küsses!



A.

GUTE NACHT

image246
Rolig bild från M di Campiglio. Fast jag hatar fortfarande vinter. Sov sött.


A.

IKEA BESÖK

Hejsan! Jag är värsta glad. Har precis ätit jättegod take-away mat. Det blir extremt mycket take-away när jag bor här hos mamma, men det är så nära och så billigt. Ingen av oss är inte heller något fan av matlagning. Idag har jag kämpat på med SOn, jag är faktiskt jättenöjd med mina prestationer hittils. Jag vill få MVG på det här för annars har det inte gått lika bra med SOn. Elin är glad nu också, en liten uppdatering. Hon tittar på Yo Mama på MTV. Jag hatar det men, men. Sen nu på eftermiddagen var jag med mamma på IKEA. Jag köpte lite gröna växter, skrivbord, hurts och lite annat som man plockar på sig. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Spela TS2 vore kul men jag orkar inte. Hoppas alla får en trevlig lördagkväll :-)


A.


ps: Kan ni komma med tips på hur man kan tjäna 400 kronor på en vecka. Behöver dom verkligen!

HAT - KÄRLEK

Jag har inte stavat fel. Från början hatade jag såna här skärp men nu gillar jag dom. Rent utav älskar kanske. Dom här toppensnygga nedanför kommer båda från H&M.image244
Puss! /E
P.s. Jag är fortfarande skitatarg. Ingening funkar som det ska D.s.


YOU LIKE ME TALKING DIRTY

Åh mina fina små sötisar! Ni får gärna kommentera så som ni gjorde på det förra inlägget!

Nu är jag hemma i Saltis igen efter den väldigt äckliga lunchen, jag är fortfarande skithungrig. Det är så jävla mycket i skolan just nu! Jag orkar inte! Och så vill jag ju höja min betyg. Näe, det funkar inte. Tur att man har Tokio Hotel. Imorgon är det THT (tokiohotelträff) bara så alla THF (tokiohotelfans) fattar det. Klockan 2 på Plattan. Najs.

Puss! /E

SHOOO BRE

Nu ska jag äta en äcklig lunch. Åh jag är irriterad.

Puss! Bajsa på er, äckliga skitungar. Förlåt, jag var tvungen.


"HE WATCHES SHARKPORN"

Ur mitt kära Vänner.

Så, hoppas alla ni där ute har roligare planer är mig idag så att ni alla inte dör av tristess. Nu sitter jag och fixar min Ergonomi. Så hopplöst tråkigt. Igår var jag på bio med Agnes, Astrid, Filippa, Emelie, Alina, Lotta och hennes sommarkompis vars namn jag inte uppfattade. Vi såg Vantage Point. Den var sjukt...BRA! Och hemsk och spännande. Jack från Lost är ju med och han var ond. I alla fall - SE DEN!

Under denna dag kommer jag hållas liv av tillfälliga skrattanfall när jag kollar på filmer med Björn Gustavsson.
Puss! /E

180.

Godmorgon. Sitter i mitt rum, mitt nattygsbord är jättebra för man kan liksom skjuta in det över sängen så det blir ett perfekt ligga-i-sängen-och-vara-inne-på-datorn-bord. Smart va? Igår var jag med några kompisar och såg på Vantage Point på filmstaden sergel. Den var jättebra, man satt på helspänn hela tiden. Först var den lite mobbad, eller den är liksom skumt filmad. Och sen var den kort också, kort och intensiv. Men jag rekomenderar den.

image243



A.

GOSHHOWFUNICANHAVEWHENI'MBORED

"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Saknar minneskortet i min gamla mobil - var är det? Hade ni kul på porqerollen?

Vad gillar folk bäst hos dig?
Ring mig när du har tid! We gotta talk! :-)

Vilken raggningsreplik faller du för?
Förlåt! Jag kan inte äta lunch med dig idag, men imorgon? 
 
Vad var det första du sa imorse?
Astrid, när ska vi fixa med vårat älskade band?    (Öhm...är jag schitzofren på
                                                                                        något sätt eller?)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Efter Tippen, kan vi vara hos er då för jag har ingen färgskrivare?

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Ha det bäst i Frankrike! Älskar dig <3

Vad säger du under förspel?
Okej...Men vi hörs i slutet av lovet då. Puss

Och efteråt?
Klart! Starta om telefonen och besök www.parlino.se!

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Allt är inställt fram till Juli, så Sverigekonserten kommer inte att vara när vi är på Malta!

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Hejsan. Vad gör du? Är du i Saltis? För om du är det så vill jag träffa dig! Saknar dig <3


A.

DAGENS OUTFIT

image242
Jag har skor från dondonna, jeans från acne, tshirt från
punkt shop, kofta och paraply från hm.

EN ROLIG LISTA

"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Nej, gud va Läskigt! Hälsa henne. Saknar er massor. Pussar <3

Vad gillar folk bäst hos dig?
Hehe :). Jag har förstått gumman. Vi måste börja va med varann igen. :( Saknar dig. :(

Vilken raggningsreplik faller du för?
Har ni slutat? Ska vi fixa klar allt idag? Och i såna fall när och hos vem? <3
 
Vad var det första du sa imorse?
Nu har jag fått min nya mobilitet :), så här är mitt nya nummer. Puss!

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Kommer nu :)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Det blir mer vid lunchtid ha det bra ses efter jobbet

Vad säger du under förspel?
Ok kommer till kyrkan om 20 min

Och efteråt?
Awesome!

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord
Ok. vi ses hemma senast 24

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Ankommer 5 min

Puss!
/Elin

SAY CHEESE

Dom är sista dagarna har varit konstiga. Bill är sjuk och jag och Alina vann inte OKEJ tävlingen. Men jag är inte ledsen (tröstar mej med att TH inte kommer att gilla Ida som vann). Annars är väll allt bra. Igår var jag hemma och pluggade som en galning faktiskt. Nu sitter jag i Hammervillage Lakecity (fattar ni? ;P) och tittar på Oprah. Haha. I eftermiddag ska vi typ till Sickla och köpa en ryamatta. Jag har börjat på ett hemligt projekt också, ni får se när det är klart men jag siktar på lördag för då händer något kul jag kan ha den på (nu fick ni en ledtråd). Det är sjukt jobbigt så hittils har jag gjort ca 5% och det tog en halvtimme. Ohoh. På förmiddagens agenda så står det att jag ska "fixa" min Facebook och plugga SO. Urk. Dagens färg och för evigt är orange.


A.


ONSDAG

Usch, halva veckan har redan gått. Och jag har jättemycket att göra. Jag loggade in på Schoolsoft och åg att jag hade fått 67/74 på HK provet (VG+). Jag är jättenöjd med tanke på att provet var svårt!

Idag ska jag som sagt plugga, tänkte fixa Ergonomin. Sen måste jagverkligen börja med matten. Usch!!
Sen ska jag äta lunch hos farmor och farfar. Kul, kul. Drömde världens härligaste dröm inatt om Tokio Hotel.

image241
Du bist alles.

DEDICATED TO BILL KAULITZ,

För alla non-THF som inte fattat vad som har hänt; Tokio Hotel har ställt in hela 1000 Hotels tour i vår. Bill har fått en cysta på stämbanden. En cysta är som en tumör. Han ska opereras snarast och det kommer ta ca 2 månader innan han ens kan fundera på att sjunga igen. Jag vill verkligen att han ska blir frisk! Just nu sitter jag bara och lyssnar på By your side som TH har skrivit till fansen. Men nu är det vi som får stötta Bill.


We are by your side
For a long while
You'll make it if you try.
Krya på dej Bill!

CHOCKTILLSTÅND

Allting har inte riktigt sjunkit in. Jag har inte gråtit. Men jag är orolig och jätteledsen för Bills skull.

Efter lunchen åkte jag och Astrid med Alina till Tippen för att shoppa lite grejor till TH brevet. Sen kom vi hem, och det har vi sysslat med tills nu för nu går Alina hem. Jag är väldigt trött. Utmattad. Ledsen. Absolut inte arg.


JÄVLA HELVETE

Konserten är typ inställd. Hela turnén är inställd. Bill ska opereras.

VARFÖR ÄR SVERIGE ETT SÅDANT DEPRIMERANDE LAND?

Jag vill inte ha snö. Bort. Men jag hann iallafall tanka lite energi där det inte finns nån snö. Jag kom hem med en hungrig mage (hann inte äta frukost), ny motiviation till att få MVG, nytt löfte om att börja träna mera, massor med saknad till vissa personer, en skinnjacka, viljan att hålla mitt rum städat, en systemkamera, två armband, skadeglädje, smink, en massa fina bilder, och längtan till våren. Helt plötsligt försvann det mesta. Nu har jag skottat och packat upp. Vill förövrigt tipsa om en rätt så bra blogg - bognar.tjejsajten - lite lagom sarkastisk ibland och det gillar vi. Skräms inte över hennes dyrkan av Kenza.



A.

BEHÖVER JAG SÄGA MER?

UNDERBART.

image238

HATBART.

image239

A.

HOME SWEET HOME?

Nej alltså helt seriöst. Snöstorm?

Frankrike var i alla fall väldigt trevligt och skönt. Där kunde man minsann gå runt i strympbyxor utan att frysa aset av sig. Alla dagar var fina och roliga förutom en, då fick Astrid en allergichock och dagen spenderades på sjukhuset. Senare i veckan ska jag nog lägga upp bilder på allt jag har köpt i Mars månad. Jag tror att det är närmare 15 plagg. Tokio Hotel konserten är strax. Typ 10 dagar kvar. Jag är oxå lite skadeglad för dom som har bestämt sig för att köa kommer frysa! Mouhaha.

Alina - Vi ska skriva klart brevet den här veckan!

Puss! /E

I FRANKRIKE

Nu sitter jag i ett provencalskt litet hus med varldens vackraste natur runt omkring. Fint. Idag har vi varit inne i dtan (Aix) och shoppat. "Hem" fick jag med mig skinnjackan, vita tygskor och ballerina fran HM. En klanning fran Promod. Och massa smink fran Sephora (brunpuder, flytande eyeliner, handkram och concealer. Nu ar jag jattatrott och ska nog ga och lagga mig snart, imorgon ska vi aka in till Marseille.

Puss!
/Elin

SALUT!

Hejsan! Sitter i Tinas kok. Deras hus har i Poulobie ar jattemysigt  men ratt sa litet. Det har tangentbordet ar helt knappt for bokstaverna sitter pa helt knasiga stallen och man maste anvanda shift for att gora punkt. Annars blir det kolon. Kiwi, deras katt ar supersot. Idag var vi inne i Aix-en-Provence, fick med mig en massa smink fran Sephora och en skinnjacka i MC modell fran HM. Haha. Elin och jag delar. Men jag mar prima och saknar vissa personer enormt. Puss! I know you love me.


A.

TOMORROW YOU'LL MISS ME

Hej. Haft sista dagen på praon idag, åker ju imorgon. Fick välja en topp för 300 kronor, kom hem med en vit blus. Den var fin, fast helst skulle jag ha velat ha ett par skor. När jag kommer hem så fotar jag allt jag har köpt på samma gång, det har ju blivit lite nya saker i gaderoben under veckan. När jag kom hem packade jag på en halvtimme - tack vare min utomorderntliga packlista. Nu tror jag att jag har allt. Tack också till min farmor. Hon borde seriöst bli ett helgon. Jag har skjutit upp påskblommeförsäljningen till idag eftermiddag (smart, jag vet). I alla fall, jag ringde farmor och frågade om hon ville köpa lite blommor, och hon köpte rubbet. Vi åkte förbi och lämnade dom, jag fick lite dricks och Elin och jag fick 50 euro var i påskpresent. Kan komma väl till pass då jag har 8 kronor på mitt konto. Rekord. Tur att jag hade lite extra resurser i rummet. Plus att barnbidrag och lön för mässan borde komma snart. Nu håller jag på och somna, fast jag tror inte att jag kommer att gå och lägga mig. Jag älskar Tokio Hotel.

image234Snygga skor från Zara.



A.

OINTRESSANT

Shiet. Nu måste jag rusa, tåget går om en kvart! Lägger in en "Dagen" efter praon!
Puss!

SHOPPING DAG 6

image233
Nä, nu är det anda gången jag laddar upp den härbilden så jag orkar inte. Bodyn är fån AA och väskan från Bruno Magli, båda är dockköpta på 2hand. Puss, sussa sött och dröm om alla killar ni mött.

DEN HÄR LÅTEN ÄR TILLÄGNAD EN KOMPIS

En kompis vars härliga skratt jag saknar.


GOING SOMEWHERE

image232

Jag har på mig svarta stövlar, gråa strumpbyxor och den blommiga kjolen. En ny kofta från min prao åker också på och under den har jag en lila farfarströja. Bakgrund: Balkongen

LE WEEK-END

Hej. Jag ligger så jävla efter på den här bloggen, men förra veckan hann jag inte bara. Men i alla fall - här får ni en liten resumé på veckan och vad jag har gjort.

Förra veckan var det ju prao och det hände inget speciellt förutom att prinsessan Madeleine kom in och köpte en blus. Jag sa hej till henne. På luncherna var jag med lite olika personer men igenkommande var Agnes och Elin. I fredags var jag med Alina och vi knepade med vårt Tokio Hotel bidrag. Det gick sämst. Därför fick jag gå tillbaka till henne i lördags och då gick det bättre. Innan det började jag evighetsprojektet storvårstädaochsamtidigtrensaochslängamassasakerrummetprojektet. Puh! På kvällen var jag hos Emelie med Viktor, Pontus, Agnes, Elin och Alina. På söndagen hoppade jag kyrkan för att fortsätta med storvårstädaochsamtidigtrensaochslängamassasakerrummetprojektet. Jag blev inte klar. Sen åkte vi till Sveavägen för mormor har fyllt år och det skulle såklart firas.


A.

.

Jag har kommit på att jag gillar och åka tunnelbana för att det är kul att titta på folk. I veckan såg jag en tjej som såg ut som, jag-vet-inte-vad, men hon var extremt snygg och cool på ett sätt. Tänk er Lily Cole utan fräknar, ganska blek, med kråksparkar och någon ljusglittrig eyeliner, rosa läppar och rosa extremt stort och rufsigt hår. Typ så.... 


A.


BATIKMÖNSTRAT

En glad nyhet för alla er som gillar trenden med batikmönstrat (själv tillhör jag inte dom), Indiska har ett par riktigt fina batikmönstrade tshirtar och lite mer magkortaktiga kreationer. Om du handlar på Indiskan på Nybrogatan idag och imorgon mellan 10:00 och 16:00 har du även chansen att få en
autograf av mig - toppen, right?




A.

DAGENS OUTFIT

image227
Idag har jag på mig strumpbyxor från HM, klänning från Gina Tricot och kofta från Italien. Jag har även min nya sjal - en äkta pashminasjal som jag hittade på Sthlms Stadsmission för 30 spänn. Idag är det prao igen.

A.

EN FIN BLOMMIG SAK

Fairytopia Ra Ra SkirtBild: Topshop
Var inte den är bara ganska för söt? Jag har ju precis köpt en liknand men att titta skadar inte. Imorgon ska ja shoppa. Vill ha hem ett par ballerina, vita tygskor och päls. Puss! /Elin

MELODIFESTIVALEN, TALES FRPM THE DARK SIDE & SPIDERMAN

Nu är jag hemma hos Em. Vi tittar på Spiderman. Melodifestivalen vanns visst av Charlotte Perelli, det var inge vidare! Nej usch, jag gillar inte henne. Snart ska jag hem, klockan börjar närma sig tolv. Kyrkan var visst klockan elva så får väll ingen sovmorgon antar jag.

Puss och Hej!
/Elin

WEEKENDSWEETWEEKEND.

Jag vet att jag och Astrid har vart sämt på att uppdatera men det har vart en väldans häng och fläng, fram och tillbaka. Igår kollade jag och Mr. & Mrs. Smith, den var bättre än vad jag kom ihåg. Jag var aptrött, så jag somnade elva och vaknade halv elva. Innan denna tidpunkt har jag hunnit städa mitt rum och nu pluggar jag på Ergonomin. Inte så värst kul. Ikväll är det Melodifestivalen för allas info.

Imorgon ska jag till mormor och morfar, vi ska fira mormors 68:onde år på jorden. Lägger in en "kvällens" sen,
Sen måste jag verkligen börja tänka ut vad jag ska ha med mig till Frankrike.
/Elin


DAGENS OUTFIT

image226
Jag har på mig stickade strumbyxor från Indiska, tröja från Punkt Shop och kofta från Hunky Dory. Sen har jag på mig lite accessoarer också men dom syns inte på den bilden.

A.

TILL JOBBET IDAG IGEN

image225

Idag har jag på mig min nya fina blommiga kjol från H&M, gråa strumpisar och pappas gamla konserttisha. Ett vitt linne slank på också. Idag ska jag äta lunch med mamma och farmor på "Ett litet hak". Kulkul.


Puss!

/Elin


VÄRLDENS BÄSTA TVILLINGAR (BORSETT FRÅN MIG)


SCREAM OF THE TOP OF YOUR VOICE

Jag ska gå och lägga mig snart. Kollade på Top Model, det är faktiskt bra! Sen blev det lite Women's murder club, men orka. Jag ska upp hyffsat tidigt idag så att...

Imorse hände en ganska rolig sak. Jag och Astrid kom från Saltsjöbanan och skulle ta tunnelbanan till Östermalmstorg. Jagge och Alex hade tagit samma tåg, men vi hade inte sett dom. Iaf, dom skulle på samma tunnelbana till T-centralen. Så när jag kom upp på perrongen ser jag att tåget står där men väntar på Astrid. Medans Jagge typ tjafsat med Alex om att tåget går till T-centralen. Så slutar det med att jag och Jagge hammnar på tåget medan Astrid och Alex är kvar på perrongen. Ganska komiskt...

Puss!
/Elin

SHOPPING DAG 3

image224




















Jaa! Visst är den fin. Efter praon tog jag en sväng till Götgatsbacken till H&M och där hittade jag den här godbiten. Så söt. Till Lovisa Jag vet att du vill ha en liknande, så köp den här om du vill. Annars så ska ju jag och Astrid sy en åt dig. Det blev ett vitt linne också, ribbstickat. Puss! /Elin

MY FEET HURTS

image223

Idag har jag på mig svarta skoletter från skopunkten, yeah! Och gråa strumpisar, rosa klänning från Indiska och grå/brun kofta från HunkyDory. Efter all gång i klackar blev resultatet att jag ahr väldigt ont i fötterna. Annar trevlig dag, speciellt lunchen med Astrid, Agnes och Lovisa. God mat. Puss! /Elin

OMG! IS HE CUTE OR WHAT?


JAG DRICKER OBOY TILL FRUKOST

image222

GUTEN MORGEN!

Nu fick jag visst lite bråttom, ska gå om en timme ungefär och jag måste fixa håret, sminket och äta frukost. Idag  ska jag va på praon och jag antar att jag ska göra ungefär samma saker som igår. Sen ska jag, Astrid och Agnes äta lunch på Rice. Najs, najs. Senare ikväll är det fotbollsträning, ska bli kul att se hur det har gått för alla!

Puss!
/Elin


MY TEARS DRY ON THEIR OWN

image221

Andra dan på "jobbet". Idag gar jag på mig svarta jeans och FAA "Chicks on Speed" linnet från H&M och satinjackan från Gina Tricot. Hopppas ni får en trevlig skol/arbetsdag!
Puss!
/Elin

SHOPPING DAG 1

image219
Min nya fina rosa klänning med spets från Indiska. Visst är den fin? När jag såg den så blev jag kär. Den är alldeles perfekt till sommaren med bara ben och ballerina. Det här är alltså bara början av min härliga prao shopping. Mouahahhaa! Puss! /Elin

HARDWORK

Nu är jag hemma från den första dan på praon. Eller ja, jag kom hem för ett tag sen. Det här var min dag; jag kom till Grev Turegatan 20 minuter innan jag började så jag och Astrid började spana efterlunchställen och vi bestämde McDonalds. Sen gick jag till "jobbet". Där var det en tjej (minns inte vad hon hette) och jag skulle börja med att putsa alla glashyllor. Sen kom en annan tjej, hon gick också i åttan och hette Anna, som praoade där. Vi skulle kolla om alla kläder i butiken var larmade. Sen gick vi runt lite och hjälpte kunder och snackade. Sen åt vi lunch och jag köpte en ny klänning. Sen var det av tillbaka till Tessie. Där var det en till tjej där som hette Hanna, och hon jobbade där. Vi fortsatte att hämta lite kläder från lagret och så. Vid tre fick jag gå.

P.S. En tjej som jobbade på Tessie ska hämta sin lilla mopsvalp på söndag och Viggo (som den heter) kommer vara med på måndag och tisdag och jag kommer få passa den lite! Jipiie!


Puss!

/Elin


GOMORRON !

Hejsan. Idag är det ingen vanlig skola, utan prao. Jag ska innfinna mig på Indiska på Nybrogatan klockan 10:00. Hon min handledare verkar väldigt seriös så jag tror att hon har gjort upp värsta schemat för mig, så det ska nog gå bra. På lunchen ska jag försöka inhandla ett par mönstrade strumpbyxor, ska titta på Åhlèns men också på NK, fan också bara att jag glömde mitt presentkort där. Aja, det får bli bra ändå. Min klocka ringde 07:00 (vet inte varför) jag gick upp 08:00 och nu är jag klar, så jag har en hel halvtimme to go. Och för att döda tid tänkte jag lägga upp två fina bilder på mitt rum som inte är klart än. Enjoy.

image217
Min fina säng
image218
Min TV, lite saker från IKEA och min spegel. Bilderna blev tråkiga för det blev konstigt ljus, det är inte lika mörkt i verkligheten.

A.

PRAKTIK

Mitt tåg till stan går 9:22, jag börjar klockan 10:00. Skönt! Jag måste medge att jag är lite nervös tänk om jg gör fel. Men det går nog bra. Sen ska jag hem till Sjöstaden, eller så ska jag och mamma kolla på gardiner.
Senare ikväll är det dans med Becca. Hoppas alla ni får en bra praktikdag!

Puss!
/Elin


JAG TITTAR PÅ LEGALLY BLONDE 2

image214
image215
image216
Åh! Jag älskar sånna här filmer! Man får en sån himla feel-good känsla. Jag älskar sånna känslor. Den är inte riktigt slut än, så jag vet inte om Elle Woods får igenom sitt lagförslag: förbjuda djurförsök och därmed rädda Bruisers (hennes hund) mamma. Good Luck Elle ! Jag tror hon lyckas.

A. 

I WANT

image213
hatt, färgglada solglasögon, randig tröja, blommig klänning, skinnjacka, vit balenciaga (glöm för mig)

A.

OH GOSH HOW HOT !

image212
Enkel klänning, mönstrade strumpbyxor. Ska innhandlas illa kvickt, imorgon kanske ?

A.

DAGENS OUTFIT

image211
Idag har jag ett par svarta jeans från Gul&Blå, tshirt från Indiska, kofta från Zara och en halsduk.

A.

RUBRIK - NÅN SOM KAN NÅN BRA ?

Hejsan! Den här helgen har gått skitsnabbt. Lite tråkigt, men nu har jag 2 veckors prao, Frankrike och lite påsklov framför mig så det är inte så dåligt. I fredags så var jag först med Alina och Elin, vi hade Tokio Hotel eftermiddag och det var grymt som vanligt även fast vi kanske inte gjorde så mycket, utom att titta på Tokio Hotel på You Tube och det slår i och försig allt. Sen gick Elin och jag till Emelie och Agnes. Vi satt på en brygga med ljus överallt och en massa täcken och kuddar. Det fanns musik och en grill. Bra med andra ord. Pontus och Vikor kom sen. När jag upptäckte att mina fötter hade domnat av och inte regerade på min hjärnas signaler att röra på sig så bestämde vi oss för att gå hem. Och det var jobbigt.

Igår försvann hela dan, sen var det fotboll. Träningsmatch mot Boo och vi vann med 2-1. Mohahahaha. På kvällen gick jag till Emelie med Agnes, Pontus och Viktor igen. Det var trevligt tills Elin kom och gjorde så att jag dog. Nu sitter jag hos mamma. Dagen har försvunnit igen och jag har varit på Gudstjänst. Har bara fem stycken kvar nu och jag har inte fuskat. Imorgon börjar allvaret. Dum dum dum dum.

A.


WO SIND EURE HÄNDE!

Igårkväll var kul, men eftersom jag inte mådde så bra så var den mest mysig. Jag och Lovisa satt i en hammock tyå hela kvällen och folk kom och gick. Idag skajag gå till kyrkan, mindre kul sen ska jag ochAstrid till mamma oh sova där. Imorgon börjar praon, det ska bli roligt fast lite jobigt.

Puss!
/Elin


1483

Hej. Sitter hemma hos Emelie. Vi tittar på 1483. Den verkar läskig. Hoppas alla får kul idag.
image210
A.

DAGENS ROLIGA


Hahahaha! Gud va rolig den här videon är! Ni måste se den!!

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

image209
A.

TOKIO HOTEL ÄR INGET BAND LÄNGRE

DET ÄR EN LIVSSTIL.


DRICKAN - EN NY ACCESSOAR ?

Vad man håller i handen när man går på stan tycker jag har blivit lite mer som en ny accessoar. Erkänn, det är speciellt om man springer runt med en to go latte i handen när man shoppar. Det förhöjer. Då enligt mig så vill man ha stilen citychic typ. Eller så kan man ha en vattenflaska, då är man hälsosam. Jag skulle vilja springa runt med en Jolt cola eller Burn. Rebell ^^. Nörd är snarare rätta ordet tror jag. I sommar vill jag ha nån somrig blandning i ett genomskinligt glas med ett snyggt sugrör. Det passar så bra in i sommarstilen. Sen det viktigaste; det är ju bra också ! (utom sprite kanske, men det vill man inte springa omkring med). Vad kan vara med underbart på vintern än en jättefin lite mysig outfit, superhet väska i ena handen och i den andra en snygg termosmugg à la Alina med varm choklad. En sådan förhöjare på livet.

image203 image204
image205

A.


DAGENS [ÖNSKE]OUTFIT

image208

LÖRDAG

Gårkvällen var rolig, rolig fast jag & Astrid begav oss hem ganska tidigt. Idag är det party hos CJ och innan dess måste jag göra detta;
- Städa mitt rum
- Bestämma kvällens outfit
- Fundera på hur fan jag ska ta mig ut till Älgö
- Koppla in mobil till datan för första gången (fick min mobil i augusti)

Küsses!
/Elin

DENNA DAG.

Idag har jag haft en lång men helt okej dag. Sen gick jag hem och åt kakor oh kollade på TV. Vid halv fem gick jag till Alin för att Astrid och Alina (såklart) var där och vi skulle hålla på Tokio Hotel. Vi har börjat skriva ett brev till Tokioo Hotel på tyska. Kul, kul. Nu ska jag och Astrid till Emelie och ha det kul. Alina ska ngn annan stans.
Hoppas alla ni får ha en rolig kväll. Imorgon ska jag på fest hemma hos CJ.

Puss!
/Elin


JAG ÄLSKAR DOM ÖVER ALLT ANNAT!


Jag får rysningar. Jag älskar dom över allt annat. Ta det inte personligt.

FAN, DET ÄR SNÖ UTE.

Kan inte bara GUD höra mig?! Jag vill inte ha mera snöö! Inte för att jag tror på Gud, men vafan. Jag är trött på snön!
Det var dagens avreagering.

I dag har jag på min in finfina Tokio Hotel tisha och jeans. Utomhus åker uggsen.

Puss!
/Elin


28 DAYS TO GO

image439
Jag längtar så mycket.

ONSDAG PÅ 3 SPRÅK.

Den här dagen har facktiskt vrit väldigt rolig, fast det är säkert bara jag som tycker det. På svenskan hade vi uppsatsskrivning, lite svårt men helt okej. SO lektionen var jätterolig, hela klassen ska göra ett stort rollspel, "Brott & Straff". Jag är ett vittne (lite onödig information). HK provet var svårt. Det svåraste provet jag har gjort, i alla ämnen. Fast med Lovisa bredvid mig gick allt litare lättare. Tack ! :]

Nu ska jag äta middag, så får man det gjort. På eftermiddagen var Agnes här, jag skulle hjälpa henne med kemin men det slutade med att vi tittade på Simpson och Deal or no Deal och svullade chokladbollar. Kul, kul.

Puss!
/Elin


DAGENS LÅT. JA, JAG GILLAR DEN.


God morgon

Idag är det onsdag, ganska härldig dag för mig. Förutom att jag har HK prov. Känns inte så roligt. Jag tänkte ladda upp dagens outfit men det funkade inte... Konstigt.

Jag har på mej svarta skoletter, rosa knästrumpor, en rosa klänning (jag kände för rosa idag) och en lång grå kofta.

Puss!
/Elin

YOU TAKE ME TO HEAVEN

image206
En månad minus två dagar kvar.

A.

JAG VILL JÄTTEGÄRNA SE UT SÅ

Idag kom min smarta kompis Alina på en jättefin outfit. Som jag ska ha. Tänk: sommar, Malta, vit Nolita blus som klänning, bruna ben, fejk Chloé skor. Mumma !

Försöker hitta bilder men det går inte så bra. Söker på Nolita men kommer bara till en taiwansk sida med mode för gravida. Skumt.

A.

SUCK

Snart tar jag the last breath. Gah! Kemi! Började plugga klocka nio och borde vara klar nu. Fast jag har gjort lite pauser. I huvudet i Gynning är ju bra ! En fråga bara: Alina, sitter du också uppe ? Mitt mål är att vara klar om 12 minuter so I'd better get goin. Elin och jag har en überbra plan över praon, så ni vet ifall ni skulle undra, ni slipper fråga i alla fall. Jag bloggar inte så mycket nu men det är för att jag inte har tid. Men jag tänker ut inlägg hela tiden så snart kommer en boom och hela första sidan är signerad A.

A.



Update: Jag ger upp. Fortsätter imorgon istället. Nån som vill plugga på lunchen sen också ? En i min klass kanske skulle vara bra...Alina, jag vet att du vill !

OJ. DET ENDA JAG KAN SÄGA ÄR OJ.


TRYCK

image202



































Om man letar efter en gullig, snygg, cool tisha med tryck kan man alltid kolla in budgetaffärer som HM, Bikbok och Gina Tricot. Dom har dom snyggaste, om man bortser från Urban Outfitters då. Den här tyckte jag var riktigt söt och den kommer just från bikbok, som matchas snyggast med (tycker jag) ett par tajta ljusa jeans, lite för korta, och vita tysgkor. Spara på accesoarerna.

STUFF TO DO

Imorgon är det skola och jag har lite saker lvar att göra (jag härmade Agnes lite)

* Duscha
* Städa rummet
* Måla naglarna
* Bestämma kläder tills imorgon
* Plugga hemkunskap
* Labbrapport (gjort halva)
* Förbereda engelska redovisningen

Sammanfattning
Ska duscha. Nu.

Puss!
/Elin

THE DAY BEFORE

Muuhmnm (ska föreställa ngt slags missnöjt gnälljud) imorgon är det skola. Jag vill ha nån jättesöt outfit, någoting rosa eftersom jag ska ha min penna (ni vet vilken). Jag har haft en väldigt tråkig dag idag. Väldigt tråkig. Skrivir lite labb, spelat lite dataspel, kollat på TV. Skaffa ett liv säger jag bara till mig själv! Det ska bli kul att se alla kompisar imorgon, längtar efter er!

image201 

OOPSIE I MADE A POOPSIE!

Till kyrkfolket
Jag kan tyvärr inte komma upptäckte jag nyss eftersiom kyrkan är 11:00 och inte 16:00, och jag är i Sjöstaden så det är tyvärr omöjligt. Ha det kul utan mig om det går!

Puss!
/Elin


SJUKT ROLIGT

Tre killar ~20 sitter och pratar samtidigt som de äter.
Kille 1: Kan du bjuda på lite dipp?
Kille 2: Nej du får köpa egen, snåljåp.
Kille 1: Men du då?
Kille 3: Aldrig i livet.
Kille 1: Alltså ni två kan vara riktiga kukskallar ibland!
Kille 2: Och du är en sån som får folk att begå självmord.
Kille 1: Det har hänt EN gång!

DET ÄR FÖRSTA MARS, GOD DAMN IT!

Det är officiellt en vårmånad nu! Wihoo! Jag har spenderat min eftermiddag framför tv med vänner, tv-serien alltså. Jag skulle inte klara mig utan Vänner! Det är så roligt, Chandler är min favorit :]
Imorgon är det söndag, det betyder kyrka för min del och göra sig redo inför skolan. Men som tur är ska jag bara gå en vecka sen är det två veckors prao och sen Frankrike och när jag kommer hem - en vecka kvar till Tokio Hotel!!! Det är stort. Jag längtar facktiskt efter alla kompisar, det var typ ages ago jag hittade på ngt riktigt roligt. Haha, Agnes snart smäller det!

P.s. (endast till Agnes) Åhh! Jag såg avsnittet på Vänner med piskan och Chandler säger "Woopahh" och Joey "Shutish" ngting. Haha, och jag har sett mitt favorit avsnitt än så länge! Det är när dom har sin frågesport, Chanandler Bong, vet du? HAHAHA, SÅ HIMLA KLOCKRENT ! D.s.

Puss!
/Elin

DANCING IN THE DEEPEST OCEANS

                                                  Underbar låt


SÖTT SOMMARMODE

image200

GOOD MORNING SUNSHINE

Jag ska sätta på Vänner nu och ta det lugnt. När mamma kommer tillbaks ska vi monter en Ikea lampa, få se hur det går. Igår såg vi på "Mr. Brooks", den var ganska läskig men mest konstig. Han var helt sjuk i huvudet. Ni fick jag syn på att det regnar. Det ör typ varannan dag regn, varannan dag sol. Hoppas ni får en bra dag!
Puss!
/Elin


RSS 2.0