GOD MORGON!

Sitter i biblioteket och bloggar. Hos mamma har vi inte riktigt fått in internet än, men det kommer så småningom. Igår var första gången jag sov i lägenheten, i mitt nya rum. Mitt rum är ganska spartanskt inrett än så länge, lite japanskt :) Det finns en dubbelsängmadrass som står i mitten på långsidan och rätt ut. Framför den en pytteliten TV. En nattygsbord gjort av böcker och en lampa. Men det är trevligt. Mammas rum är helt klart nu med målade väggar, säng och allt. Och köket är också klart utom en del porslin och lite extra mat och köksredskap. Hade en jättehärlig morgon. Klockan ringde 06:15, låg och tittade på TV tills 06:40, gick upp, klädde på mig och sminkade mig. 07:20 åt jag lite frukost och 07:35 gick jag och fick skjuts till stationen. Igentligen kan jag gå 08:00 men då skulle jag inte få skjuts och behöva åka tvärbanan till Gullmarsplan och så, inte för att det är jobbigt men ändå. Idag ska jag också till Babordsgatan 14 och sova. Jag ska göra det till söndag. Då ska jag spela cup. Lite blandade känslor inför det. Snart kommer Alina och Kattis. Hej då.


A.


NEW RECORD! + utmaning

Eftersom jag är typ besatt av att spela dataspel så tänkte jag stolt säga till er att jag har fått;
51608 på Crazy Taxi!

Jag utmanar er att få bättre än mig! Haha...
Elin

UPDATE 30:1

Det var en helt galen bidllektion idag. Killarna höll på med chilifrukter och sniffade upp kärnorna typ. Dom typ börade hosta och gråta. Christina (hatar henne) fick ubrott och sa till CJ. CJ bara "Men kan du chilla?!" och Christina sa på hennes uschliga skånska "Chilla?! Jag kan ju inte chilla när ni håller på med Chilifrukter."

Ok. Nog om 8b. Idag hade jag på mig ljusblåa jeans, vit tröja, stickad väst + svart skärp. Uggsen åkte också på.
Om några minuter ska jag upp och packa ner lite kläder, plugga matte och vid fem åka till mamma. 1a gången jag sover i lägenheten.

Bloggar kanske från lägenheten, beror på om bredbandet fungerar,
Elin


ONSDAG

Fantasifull rubrik eller hur? Egentligen har jag inte tid med det här men om egentligen fanns så skulle den här bloggen inte funnits och jag skulle bara ha pluggat natt och dag. Idag har jag haft ledarskap. Hur det gick? Mjaa... Jag vet inte riktigt. Får se. Annars har vi haft svenska, kemi och fysik och för nästan första gången så fattade jag lite i alla fall. Någonting har hänt med R. Kemin var lite stökig och Maria fick utbrott.

Skämt från Kemin:
M: För att en atom ska vara en atom behöver den plutoner och elektroner...bla bla
R (Ganska högt men ändå så att M inte hör): Och en kuk!

Kul humor 8e har. Intresseklubben antecknar. Ny vetenskaplig upptäckt!

Snart ska jag fixa franska och öva gitarr. Nu kom Elin hem. Måste bestämma outfit också. Hej då.


A


JAG VILL LÄGGA MIG OCH SOVA

Hej. Nu har jag gjort:

Fysiklabbrapport
Kemilabbrapport
Franskaminiuppsats
Gått igenom min idrottslektion

Duktiga jag. Den här dagen har jag bara gått i skolan, pluggat och tittat lite på TVn och datorn. Jag är så trött så att jag vill dö. Idag kände jag också att det var vår i luften, jag blev så glad att jag nästan skuttade till skolan. Nästan. Imorgon ska jag sova i nya lägenheten för första gången. Imorgon ska jag upp tidigt för att duscha och göra american pankakes. Just so you know. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva annat än att det har varit en jobbig dag, jag har längtat och tänkt skitmycket på Gothia, jag har redan hittat på två discooutfits ^^. Jag har också hittat en ny jättebra/intressant blogg. Det är en ung mamma blogg, men hon är född år, - håll i er, 93! Hon är alltså jämngammal som mig och födde Max två veckor innan hon fyllde 14. Jaa, vissa har hunnit med lite mer i livet.


A. 


DAGENS OUTFIT

image181

Det här var vad jag hade på mig. Fast jag adderade (roligt uttryck) en grå kofta från HM för att det var kallt.

Strumpbyxor, TH shopen, där lurade jag er allt!
Fodral, Zip-it
Magtröja, Elins, HM
Nagellack, tre olika i en salig röra
Armband, Punkt Shop


A.

TVÅ ANDRA SKOR JAG VILL HA

image179image180
Älskar speciellt den högra.


A.

MIN ABSOLUTA SOMMARSKO

image178

A.

JAG HATAR MIN DATOR

Ahhg! Jag blir galen. Den är seg som en snigel. Jag har vittnen till att min dator är den segaste av dom segaste. Jag hatar sniglar. I alla fall, den här dagen har varit...hmm...okej. Lång och jag har varit jättetrött. Det blev inte bättre av att vi hade kondition/styrka sista lektionen på idrotten. Men jag är verkligen sjukt trött. Förra veckan sov jag för lite varje dag, jag gick och la mig ca 23:00 och gick upp ca 06:20 och det är för lite för mig. I helgen hann jag inte heller sova ut, men jag ska göra det nu. Jag har faktiskt planerat att lägga mig snart, plus att jag har sovmorgon imorgon och då hinner jag sova ännu mer. En bra plan engligt mig. Imorgon har jag också en liten fix idée att jag vill göra amerikanska pannkakor till frukost med mitt fina hjärtformade järn. Men jag vet inte riktigt....då ryker min sovmorgon. Farmor och farfar har varit på middag idag för att min pappa fyllde år, bara så ni vet :P Sen har jag bara pluggat, en matteläxa minus tre tal plus en fysiklabbrapport minus slutsatsen och en bit på genomförandet. Det jobbiga kvar alltså. Jag hoppas på en pigg dag imorgon. God natt.


A.


AND NOW I'M ALONE IN THE DARK.

Hejsan. Förlåt för ingen dagens outfit. Det var synd för jag tyckte att det jag hade på mig var fint. Idag har jag haft skola. Lång med kick boxning och en massa diskussioner på SOn. Sen direkt efter skolan åkte jag till Babordsgatan 14 och vi började lasta in saker i köksskåpen. Vårat bord har kommit och stolar så köket börjar se klart ut, fast det är bara på ytan. Sen skulle jag egentligen ha gått på bio med Agnes och Alina, men dom dissade mig för fest hos Emelie istället. Haha. Så jag och Elin (som typ är frisk nu) kollade på TV. Vi har ju ingen soffa men vi fick en säng i veckan så vi la den på golvet och sen en massa kuddar och filtar på och då blev det bra. Så kollade vi på våran minimala TV som Elin ska köpa av Lou (vår kompis) för hundra kronor. Så kan hon ha den på sitt rum och titta. Imorgon ska jag upp tidigt och måla och flytta, sen ska jag in till stan med A, E och CJ. Kul kommer det bli. So long.

image177


A. 

ROCKBJÖRNEN

Hejsan. Har precis kommit hem från Alina och ligger i min sköna säng och bloggar. Hos Alina var det halva TH klubben, alltså jag och Alina. Resten kunde inte komma pga sjukdom ): Men det viktiga: TOKIO HOTEL VANN PRIS! FÖR BÄSTA UTLÄNDSKA GRUPP! De kunde inte komma men skickade ett jättefint meddelande där dom sa att vi ses den 3e april. Men själva Rockbjörnen var ju sådär...Det började med att typ en minut efter det hade börjat så kom Sonja Aldén in och "Tack tack för att jag vann! Ni är underbara osv...." Ingen hade sagt vilka som var nominerade, inte ens vad det var för kategori. Sen kom enligt dom "Sveriges roligaste man" in, Peter Magnusson. PM: "Är ni glada?! Är ni ...?! Är ni kåta?!" sen när han typ hade varit tyst i 1-2 minuter sa han "Lars Winnerbäck" jättetyst. Hallå? Ska inte du också vara lite glad när du presenterar vinnaren? Sen var det dags...TH var nominerade, nu kom det upp en ruta med vilka som var nominerade. Men tjejen som pratade samtidigt hann inte med att presentera alla band och helt plötsligt kom Timbalands face upp och bredvid en lista på alla priser han hade vunnit som var typ två A4! Jag överdrivde där men han hade vunnit 3 priser och däribland dom priserna TH var nominerade. Jaha. Sen kom det lite band. RockBjörnen kom (Jag-kommer-inte-ut-Björn) och sa att han typ ville ha gruppsex med Sahara Hotnights, eller i alla fall att han ville att dom skulle kedjafast honom i en säng och sen börja strula med varandra...(?). Bästa bandet ikväll uppträdde, Simple Plan, med en bra låt. Sen helt plötsligt hade Tokio Hotel vunnit en kategori fast vi trodde att de inte var nominerade till några fler. Det var i alla fall bra. Och nu var det dags. Sista låten för kvällen. Programledaren: "Nu är framträdandet ni alla har väntat på! Dum dum dum dum....The Poodels! i en duett med Sonja Aldén" Snälla Sverige. Skärp er. The Poodels är inte vad man vill höra. Ännu sämre blir i en duett med Sonja Aldén. Alina och jag tittade på Tokio Hotel klipp på You Tube istället. Mycket bättre. Nu måste jag sova. Lång dag imorgon.

image176
Ni är bäst.

A.

Du bist das was nich ich sein will

Ny dag. Den har dagen kommer bli asbra har jag bestämmt. För det första gick jag upp tidigt för att hinna sitta vid datorn och plugga. Jag åt värsta nyttiga frukosten, fil o flingor och en apelsin. Sen i skolan har vi bara teknik och hemkunskap, vi får se hur det går...Sen åker 8e på utlykt. Vi ska spela squash. Jag har aldrig gjort det själv men jag har källor som säger att det är kul. Efter det ska jag lyfta in lite sängar till lägenheten och göra SO läxan. Sen klockan åtta ska jag till Alina och titta på Rockbjörnen. En bra dag alltså. Jag har kommit fram till att jag gillar laptops väldigt mycket. Igår t ex, satt jag i sängen och bloggade. Nu sitter jag vid min favoritplats. Det enda negativa att det tar typ 10 minuter att sätta på datorn. Det är jobbigt. Nu måste jag plugga lite.

image175
Min favoritplats.


A.

DAGENS LÅT


Freunde Bleiben - Tokio Hotel
Så bra - dessutom aktuell


A.


DAGENS OUTFIT

image174
Öhh...vad konsigt ljuset blev :/

Jeans, Gul&Blå
Tshirt, TopShop
Kofta, Abercrombie


A.


DAGENS OUTFIT

image172
Äntligen en bra bild. Astrid har upptäckt självutlösaren. Nej men jag ställde typ kameran på ett smart sätt med typ en massa böcker och sånt på högkant, för kameran har en rund sida.

Skor, Lindgrens Skor
Byxor, Cheap Monday
Tshirt, pappas från 70talet då Mandela satt i fängelse. Nu är han ju FN person.
Kofta, HM

A. 

.

Hej. Idag är jag fortfarande på relativt bra humör efter denna ändå dassiga dag. Jag tror faktiskt att det beror på Tokio Hotel. För er som inte riktigt gillar dom lika mycket: det är typ som att bli jätteglad och lycklig varje gång du ser dom/hör dom/tänker på dom. Skolan var stundtals helt okej. Jag lämnade in min förfalskade kemilapp om labbsäkerhet, hon märkte inget. I'm good. Efter att jag hade kommit hem var det synd om mina fötter, dom dog nästan. I tio centimeters klackar med bara en stumpa som skydd för stormen uppför alla mina backar tycker jag att ni kan ha förståelse för det. Sen var det gitarr. Jag hade inte övat någonting, gitarren stod fortfarande kvar i hallen och fick bakläxa...fast det var inte seriöst. På hemvägen fick jag bara lyssna på Erik som snacka skit om TH. Fuck of Erik! Citat: "Asså...Tokio Hotel (han utalar det på engelska typ) dom består seriöst av...va heter han? Bill "Skunken" Kolift, Reaggehiphoparn Kolift och två andra som är tysta..."  FUCK OF AND DIE, Erik, du är bara AVUNDSJUK. Äckel. Sen kom jag hem och vi skulle äta hempizza, vi äter seriöst alltid det, och då skulle jag sätta på ugnen men det gick åt helvete för jag råkade sätta på underugnen isället så knäckebrödet typ började brinna. När pappa kom hem så dampa han såklart lite på mig. Och jag har inte börjat med läxorna än. Och ändå är jag fortfarande värsta glad, tack vare TH. Imorgon ska jag till Alina och titta på Rockbjörnen (TH är nominerade till Rockbjörnen)
Ha en bra dag imorgon, det ska jag ha.


A.

TO DO LIST

Att göra innan februari är slut:

Tjäna pengar
Övertala pappa om att få köa
Skriva två labbrapporter
Städa gaderoben
"Göra" klart den sista flyttkartongen
Fixa i ordning garderoberna i hallen
Sova
Städa rummet

Jahapp. Så var man fylld med ny energi så att man kan arbeta och göra nyttiga saker efter denna häärliga dag....NOT!


A.


SNYGGA MJUKISAR

Nät surfar lite och är det någon som kan ge tips på var man kan hitta snygga mjukisbyxor, typ lite style à la Abercrombie. Är i desperat behov känns det som. Helst som finns i en butik.

God Natt på er och sussa sött!

A.


DÅ SKA OCKSÅ JAG TA OCH LÄGGA MIG

Dagen har varit bra. Engelskaprov, första provet för året och det gick faktiskt jättebra. På sista frågan skulle man typ skriva om sitt favoritband, känner mig som en expert på ämnet. X kan ta sig. Hårt. Efter "plugget", gud vad det känns kul att säga det, skulle jag och Frida stanna kvar i skolan och göra ledarskap. Vi lyckades smita in i G10 men kom inte så långt förrän städaren kom och skulle börja städa. Så vi fick fortsätta hemma på varsitt håll. Här hemma har jag ätit, surfat (mest på TH) och pluggat. Imorgon kommer jag att ha fina kläder på mig. Tomorrow X will get a living hell.

A.

PARTYSKOR

image171

HOT OR NOT ?

A.

BILL TALAR ENGELSKA



Han är underbar.

A.

DAGENS OUTFIT

image170
leggings, Elins, Gina Tricot
Svart fodral som underklänning, Zip-it
Topp, Claras
Kofta, Ans, M. di Campiglio

A.

THESE SHOES ARE MADE FOR WALKING

image167



A.

WHY WON'T U COME AND SAVE ME?

Hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har haft så mycket att göra. Eller varför ber jag om ursäkt igentligen? Aaja, jag tänkte ge er en snabb resumé på dagarna som har gått, jag vet att det typ är skittrist att skriva om, och att ingen undrar, men det har hänt så mycket och jag måste skriva. Punkt.

Fredag: Låång skola, sen hem snabbt. Och sen...möte med alla som ska till Malta! (konfirmation). Och jag vet inte rikigt vad jag ska säga. Lite blandade känslor. En skitkärring, några nördar, några med kompispotensial, några fjortisar. Men det blir nog jättekul! Efter det åt "Da Mattzzonz" på Kina Thai Gården (eller Take-Away). Sen blev Elin sjuk.
Lördag: Gick upp tidigt och målade hela dagen. Elin sov hela dagen. Jag ville sova hela dagen. På kvällen var jag på Gala hos Clara, och sen var det fest. Jätte kul borsett från X som är dum och personer som ville komma in. Hälsade på mina Malta kompisar.
Söndag: Gick upp tidigt och målade hela dagen. Elin tittade på TV hela dagen. Jag ville titta på TV hela dagen. Klockan fyra var jag på Gudstjänst med Malin och Emma, Sabina och Marika. Nu har jag varit på fyra stycken. Efteråt gick jag och Malin hem tillsammans och jag pluggade engelska.
Idag: Lång skola, igen. Det var synd om Alina och jag följde med henne till tippen där hon skulle vänta på sin pappa för de skulle skriva ut ett recept och köpa mango. Vi fick lite tid över och då var vi i den där skoaffären. Där hittade jag ett par snygga lackpumps, i strl 36 och på 70%. Jag betalde alltså bara 120 kronor i stället för 399 kronor. En bra affär. Nu pluggar jag och kommer att göra det framtills midnatt typ. Elin tittat på Vänner. Jag vill titta på Vänner.


A.



Update:
Elin vill äta choklad. Jag äter choklad. Haha :P

DIRTY THROAT

Hej! Sitter i G10 och pluggar engelska med Alina. Alina och jag får VIP behandling, vi är helt ensamma. Just so you know...

Jag: Du...hur översätter man "...and he flung the door open..."? Är det typ slängde?
Alina: Nej, jag tror att det är "...och han slängde upp dörren..."
Jag: Var det inte det jag sa?
Alina: Joo...jag kom precis på det.

Haha.

Längtar till lördag då vi ska få träffa hundratals andra TH fans. :-)

Jag har tagit typ 40 nya bilder av lägenheten, visar dom imorgon

A.

PS: Jag vet att klockan när jag publicerar detta är typ 6, men jag skrev inlägget på engelskan, men jag hann inte publicera det för att vi slutade. Och jag publicerar nu för att det är kul :-P 

DAGENS OUTFIT x2

image166
Leggings, Gina Tricot
Kjol, HM
Linne, HM
Satinjacka, HM

E.

VEM TÄNKER DU PÅ


När du...
...klickar upp iTunes?
Jag tänker faktiskt på Emelie, men det är inte för att hon är ett musikfreak utan för att det var hon som döpte min iPodenhet till "Asta"
....När du har leggings på dig?
Sienna Miller för jag såg en bild på henne när hon hade det och hon var sjukt snygg i det.
....tänker på Tokio Hotel?
Hmm...Jag tänker på, håll i er, Tokio Hotel! Otippat svar eller hur? Jag tänker också på mina kära TH vännnior, Alina mest och så E och CJ
...Tittar på TV?
Elin, ett tag kunde hon TV tablån utantill, tänker lite på Agnes också efterso hon också är en äkta TV nörd.
...Går till tåget?
Jag tänker inte på nån, måste vara fullt koncentrerad, hahha :P Om det är någon då då så är det nån i TH
...Öppnar skåpet?
Agnes! Det första jag ser är Amor, haha.
...Målar naglarna?
Vet inte riktigt, någon kändis tror jag, Nicole Richie kanske. Eller Emelie, eftersom hon också har mitt favorit nagellack, Nice 72 Mavala
...shoppar 2hand?
Alina. Jag vet inte varför. Kanske för att hon har snygga kläder...
...gör någonting som har med mat att göra?
Lovisa, en förklarig är onödig.
...innan du går och lägger dig?
Tokio Hotel !


Vilka tänker ni på?


A.



 

DAGENS OUTFIT

image165

Jeans, Gul o Blå
Linne, HM
Tröja, Hollister
Hoodie, HM

A.

VILL HA!

Har äntligen hittat två par snygga hörlurar efter att ha letat länge. WeSC hade. Ett par in-ear och ett par out-ear eller vad man ska säga eftersom det ska vara bra för örat. Vi har dålig hörsel i släkten och pappa har nästan förbjudit mig att lyssna på iPoden om jag inte skaffar sånna där utanpågrejer. Jag personligen vill inte ha dålig hörsel, tinnitus eller annat skit när jag blir vuxen. Ett plus är att han kanske att är villig att sponsra lite efterom han vill att jag ska ha bra hörlurar. Dom där in-ear vill jag ha eftersom jag inte vill se ut som Musse Pigg hela tiden och mina som jag har nu är grovt osköna.

image162


image164

De rosa är jag säker på men jag undrar vilken färg på dom andra. Rosa finns inte :(. Passar jag i grönt?

A.

BEYOND THE WORLD

Blä. Jag hatar rubriker när man inte kommer på någonbra. Och älskar dom när man kommit på någon klockren. Men en TH text funkar alltid. Förrästen Lovisa, TH folk är visst en folkgrupp, det står i den nya lagboken, har du inte den? Själv fick jag den i julklapp. *blink*

Idag har det varit en sån dag som ingen vill ha. Mellandag, mellanbarn :P. Jag kom försent. Maria avslöjade mig. Jag kände mig kort. X är inte bäst på att sammarbeta. På hemvägen hade jag verkligen ingen lust att gå hem med X och Y. Då skyndade jag mig som fan för att sen upptäcka att A och B går framför och sen yttligare lite framför går Ö och Å. Min första tanke: Åh nej! Det slutade med att jag drog upp luvan, låtsades knyta skorna när jag kom för nära åt ena hållet och skyndade på stegen när jag kom för nära åt andra hållet. Tillslut kom jag hem utan komplikationer för att sedan åka på gitarr, nu sitter jag här och pappa ropar att vi ska äta.

A.


VÅRT NYA HEM

Ja, då har vi fått nycklarna till lägenheten. Självklart tog jag med mig kameran men jag glömde minneskortet så jag kunde bara ta åtta bilder. :(. Men det kommer mer så småningom. I helgen ska vi måla om.

image154
Det här är det rummet som ska bli Elins rum. Det är större än vad det ser ut att vara. Det ska bli vitt.
image155
Det här är vardagsrummet. Troligtvis kommer det bli en fondtapet på den väggen där dörren är.
image156
Det här är köket. Vi kommer bara byta handtag till mer "kantiga" de där är typ "runda".
image157
Det här är badrummet. Det kommer att fixas till, men inte bytas ut något.
image158
Det här är mammas rum. Det ska målas vitt med en fondvägg i ? färg. Dörren är till klädkammaren.
image159
Det här är klädkammaren.
image160
Det här är den andra toaletten. Det är min och Elins.
image161
Det här är balkongen. Den fortsätter på båda sidor.

Det var allt. Kommer mer bilder nästa gång jag är där. Då ser man nog bättre.


A.


DAGENS OUTFIT

image153

Strumpbyxor, HM
Tshirt, Punkt Shop
Kofta, Resteröds
Lösögonfransar, Åhléns


A.

TO ME YOU'LL BE FOREVER

Göd morgon! Gick upp kvart i sju idag, även fast jag hade sovmorgon. Det var för att jag skulle fixa lite saker. Som att ladda iPoden, sätta på lösögonfransar (det var som Rihab skulle säga; tjockt svårt) och göra klart matteläxan och packa om till en ny väska. Byta väska kanske man säger. Jag har börjat med en ny sak som gör att man verkligen sover bra, det borde ni verkligen testa. Inte för att jag har några sömnproblem, tvärtom. Jag sover extremt bra. I alla fall, ha jättelågt ljud på mobilen och lyssna på Durch den Monsun minst tre gånger. And then you will sleep well. My secret. Idag har vi en lång dag, slutar runt fyra. :(. Men efter skolan händer det en väldigt trevlig sak, nämligen att vi får tillträde till lägenheten. Jippie! Jag packar ner kameran så när jag kommer hem ska ni få en bildchock på mitt nya hem. Nu måste jag fixa lite till och skriva med mina nya fina rosa fluffiga penna.


A.


DAGENS OUTFIT x2

image152

Strumbyxor, ?
Kjol, Astrids (urspungligen från Lindex barnadelning..haha)
Tshrirt, Astrids, Urban Outfitters
Väska, Palmgrens

Elin,

DAGENS OUTFIT

image149


Jag är så ledsen för usla bilder. Men man kan inte ta med blixt och då måste man hålla kameran stilla och stadigt, något som är omöjligt för mig.

Kilklackskor, DinSko
Byxor, Cheap Monday
Tshirt, HM Barnavdelning
Kofta, Ans
Lösögonfransar, Åhléns


A.

JAG HAR SPENDERAT



Idag har jag varit i Sickla med Alina och spenderat pengar. Första gången på länge. Det var jättetrevligt även fast jag var hungrig men jag fick mat sen när jag kom hem. Det blev Batman tema men det var rea på tshirts på barnavdelningen och jag är inne på lite rockigt/tshirt mode just nu så det var bra. 80 kronor för en tshirt är lagom pris tycker jag. Jag köpte också ett par shorts, även dom från barnavdelningen. Jag ska göra om de lite. Ska klippa av de och göra så att det fransar sig, så att de liknar ett par avklippta 501:or. De och ett par svarta höga i midjan shorts vill jag ha i sommar och på Malta även fast det var inne förra året. Sist men inte minst köpte jag min absoluta härligt barnaktiga fluffiga rosa drömpenna! Har trånat efter den sen första december men hade inte råd då även fast den kostade 38 kronor. Så fattig var jag. Men nu är den min! Det var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga....Jag köpte ett par lösögonfransar också. De plus snygga kläder plus min nya penna ska jag ha imorgon. Nu ska jag plugga och fixa lite i min bok. Och sova förstås.


A.


IFÖRRGÅR

Här är bara lite bilder jag tog på mitt fina(?) rum när jag städade i lördags



Lovely, isn't it ? Speciellt den sista bilden.


A.

DAGENS OUTFIT

Okej, då gör vi ett nytt försök.image132


Espadriller, Elins
Jeans, Gul&Blå
 Linne, HM
Tshirt, Zara
Kofta, Ans

Jag har först ett svart nagellack och sen ett guldglittrigt


A.


DAGENS OUTFIT

Blä! Fan vad jag blir arg. Det funkar inte att lägga upp bilder. Det bra <error><måstestängasned><gördethärbaraförattjävlas><typ>. Ha en bra dag i alla fall. Lägger upp bild när jag kommer hem.

A.

ps. Laserdomen var kul. Nu ska jag snart gå till skolan. ds

ROLIG STATESTIK

Idag och igår är jag väligt glad. Som belöning för att jag fick så bra betyg så sa pappa att vi stryker skulderna och att han betalar TH biljetten. Allt detta är värt över 2000 kr. Sen sa han också att vi skulle få en present, guitarhero, för det verkade som vi tyckte det var så kul. Yes! Tvåan alltså eftersom vi inte har xbox 360. Av farmor och farfar som kom på kvällen fick jag 1000 kronor. Det betyder att jag har gått ifrån en skuld på 3353  kronor till 2000 kr+350 kr i mynt+150 kr på kortet+guitarhero!. Jag är inte fattig längre. Yey.


A.

RUBRIKSLÖS

Jaa...då blev det väll dags att skriva lite då om vad jag har gjort i helgen då. I fredags skulle jag A och E först hem till henne för att spela guitarhero. På vägen skulle vi bara lämna lite saker hemma hos oss, och då var det en jättebrafilm på TV, A's favorit, så då tittade vi på den istället. Vi halv nio nio kom vi till Arnetz, det var kul. Dans men jag fick håll och då spenderades majoriteten av kvällen med först SeeJay, Alina, E och A i ett sovrum diskuterandes om TH och Malta och allt sånt. Sen gick E och CJ men vi fortsatte att prata och blev avbrutna lite då och då av olika typer. Vid tolv kom vi hem till A som i skulle sova över hos. Det var jättekul. Vi spelade guitarhero till tre och då tittade vi på vänner. Nice. Sen somnade jag och vaknade vid elva. Igår städade jag rummet och sen kom farmor och farfar på middag för att "fira" våra betyg. Mer om vad jag fick av dom senare. Idag har jag bara tagit det lugnt och gjort matteläxan. Snart ska vi iväg och titta på sängar till mammas lägenhet, spela Laserdom för Saga fyller tolv, äta på Hard Rock café och sen sova. Naaw.


A.

It's my lucky day

Igår var det jättekul hemma hos Emma. Även fast "planen" blev grovt misslyckad. Jag hade jättekul! Sen så gick jag, Astrid & Agnes hem till Agnes och spelade Guitar Hero och kollade på Vänner. Jag somnade framför väldens bästa tvserie. Men nu när jag kom hem hända det bästa! Igår fick vi våra betyg och jag är nöjd med mina. Men jag har varit skyldig pappa typ 2000 kronor jättelänge men så i alla fall, han sa "Ni behöver inte betala era skulder och jag kan betala eran Tokio Hotel biljett!!" Plus, som pricken över i:et så ska jag & Astrid få Guitar Hero. Så nu är jag mkt glad. Så glad att jag till och med kan sitta och skriva den här ubertråkiga svenska gejen.

Peace Out


UPDATE YESTERDAY

Blä. Jag gjorde ingenting av det jag skule ha gjort igår. Jag skulle fixa lite med det där konfa brevet, plugga matte och fixa några böcker. Det får jag göra imorgon istället. Elin och jag tittade på säsongavslutningen på Medium, det var bra. Och lite läskigt. Snart, om 8 minuter, bär det av till skolan. Jag säger bara en sak. BETYG! Aghh. Fast jag har starka misstankar om att jag kommer bl nöjd med mina första betyg, haft lite betygsnack och så. Nu måste jag borsta tänderna och gå, så he då! Fint rim där...


A.


DAGENS OUTFIT

image130 Förlåt för dålig bild, men det är faktiskt inte kamerans fel utan det är jag som har förstört min spegel då jag råkade spruta köksrengöring på den i tron om att det var fönsterputs...

Skoletter, Elins från Sko Punkten
Svarta byxor, Cheap Monday
Grått inne, HM
Svart långarmad, HM
Väska, samma som igår (syns ej i bild)
Tekniknördigt ansikte, Elins...haha, nej det är mitt


Om jag hade haft pengar och andra tillgångar skulle jag ha velat kombinera outfiten med dessa:
Balenciaga Motorcyklebag
Kattunge (Alltså jag vill ha en kattunge, inte ha en kattunge som accersoar)
Jättehöga skor
Hatt

A.

LES ALPES

Behöver bara säga att det var roligt i Madonna, kulkul för Kicki som får prao där. Jag orkar inte skriva så jag visar bilder istället. Ni ska vara glada.



Oj, det funkar inte att lägga upp fler bilder, eller den där knappen funkar inte. Lägger upp fler bilder sen !


A.


ISN'T SHE FABULOUS

image123

Även fast hon ser ut som ett spöke älskar jag combon. Rockig tshirt, stuprör, fransväska (vill fortfarande ha en men ännu mera habegär är nitväskan) kofta och pumps. Me like.


A,

FIKA

Hejsan ! Idag var första dagen jag var i skolan, som alla kanske vet har jag både varit sjuk och bortrest en dag, mer om den resan senare. Det var kul att komma tillbaka från skolan, träffa alla kompisar och så. Själva skolan var inte så jobbig heller. Vi hade hemkunskap och jag gjorde hamburgebröd. Inte så himla mycket nytt i klassen utom att den var lugnt på tekniken och att en person slutat men det var bara positivt. Sen idag var det ju den tionde januari och Clara fyllde moppe, så efter skolan gick några till Kringlan och satte sig och fira henne. För min del så fastnade jag i ett samtal om Tokio Hotel med mina andra TH-hjältinnor. Jag ska inte tjata men jag längtar faktiskt till konserten jättemycket. Alina har gått med på att jag ska få sitta på hennes axlar. Men jag saknade Agnes och ringde henne sen och vi ska förmodlingen hitta på något imorgon. Nu måste jag tänka lite på vad jag ska ha för bild och ge till konfaprästen, som vi ska träffa nästa vecka. Det blir väl gudstjänst på söndag ?


A.

DAGENS OUTFIT

image122

Svarta knästrumpor, hemmagjorda
Svarta nylonstrumpbyxor ovanpå tre lager andra strumpbyxor, HM
Svart linne, Gina Tricot (syns ej i bild)
Svart fodral som underklänning, Zip-It
Svart klänning, Gina Tricot
Svart kofta, affär i Madonna di Campiglio
Väska, HM
Klockur, fått.

Jaaa...vi kan väll enas om vilken färg det var ?


A.

DAGENS

Dagens låt: Freunde Bleiben - Tokio Hotel

Dagens outfit: Hemligt

Dagens tillstånd: Sjuk

Dagens färg: Rosa


A.



LÄGENHETEN

Åh! Vad jag längtar! Den femtonde januari får vi tillträde till våran nya fyra hos mamma i Hammarby Sjöstad. Jag har börjat bestämma hur mitt rum ska se ut och mitt tema kommer att vara ganska flickigt, rosa, fashionista, vitt, och inslag av guld och svart. Det känns jättekul, som att flytta fast ändå inte liksom. Också längtar jag efter något större. Den lilla tvåa som vi har nu känns...urk. Jag ska lägga upp bilder på den så snabbt som möjligt, alltså nån gång nästa vecka. Men allting är nytt så det är väldigt fräscht. Och med en stor balkong. Mitt rum är det största och det har två fönster plus sjöutsikt *stolt*. 

 

image121
 Hammarby Sjöstad i dålig bildkvalité


A.

NYTÄNKANDE

Precis nu har jag bestämt mig att jag ska börja blogga mer, som jag gjorde när jag bloggade som mest. Innan julen var jag trött och orkade inte. Men nu har jag fått tillbaka min inspiration ! Tack till Alina som har varit till stor hjälp med den fina boken jag fick och det fina rimmet. Jag vill också leva lite mer rosa.

A.


Det är 2008, no shit?

Jag har lixom inte hunnit ikapp mig själv så jag lever fortfarande i 2007. Kommer nog säga fel i typ en månad. Haha, eller inte. Första dan i skolan idag, börjar skönt med en sovmorgon. Undrar vad alla har fått i julklapp. Jag orkar inte lägga in dagens men en bildkan ni få! Visst är jag generös =)


puss på er

min fina tokio hotel tee

image118

Hejs svearike!

Jag älskar Alperna. Så, n var det sagt. Hr missat första dan i skolan, ganska könt. Imorgon är det sovmorgon. Och jag saknar skiten ur mg efter cj. Det har hänt en förändring i mittt rum (se bild). Imorgon ska jag ha Tokio Hotel "klänning", gröna knästrumpor och stövlarna.
Puss

image116
den så kallade förändringen


RSS 2.0