SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER

Det är officiellt sommar imorgon. 1 juni.
Igår så åkte jag båt för första gången i år, vi åkte till Djurgårn och åt lunch på en resturang sedan åkte vi och kolla på ryssens båt. Fyfan va stor den va! Idag har jag tagit det chill. Börjat sy på en kjol och kollat på my lovely OC.
Snart ska jag ta tåget till Tippen och möte CJ (vad jag vet) sen ska vi till Forest Island och picknicka. Gott. Imorgon har jag massa att göra, typ som spela match och picknicka igen.

Bilder:


image348
Paintball utflykt med klassen i tordags

image349
Båtutflykt igår med jordgubbar och cider

E.

EVERYTHIN' IS GONNA BE ALRIGHT

Vanlig dag i skolan. Så härligt med sommarväder så jag gick till skolan utan jacka. Är glad just nu för att jag fick MVG på deckaren. Elsis gillar mig helt klart, för bra var den inte. Imorgon efter skolan ska jag & CJ in till dah city och fika. Mysigt =) Puss!

image347

E


SITTER I DATASALEN


Hey folks. Nu sitter jag i dattasalen med Alina & Agnes. På matten fick vi bara reda på våra betyg [MVG] sen slutade vi så jag och Agnes har gått runt lite. Efter skolan ska jag hem och städa mitt rum och titta på OC. Sen är det fotboll. Nu börjar jag snart.

A.

FLIP FLOP SLASH ESPADRILLOS

Nu måste jag verkligen gå och sova. Jag har värsta sommarfeeling för jag har suttit och tittat på O.C avsnitt!
Jag har ett litet val som ni ska hjälpa mig med, ska jag ha flipflops eller espadrillos imorgon?

Din mamma
Yo momma
Ta maman
Tu madre
Deiner mutti

Nu har ni et utökat ordförråd! Puss!

POPCORN

image345image346
Så. Nu är jag klar med nästan allt, men det får vänta tills imorgon. Nu är det popcorntime =)

A.

PRESENTER

image344
Under helgen fick jag (och Elin) lite presenter, det gillas :P

Väskset (?) från SLAM. Inte världes snyggste (speciellt inte den lilla) men praktiskt hihi...
Läppglans från Elisabeth Arden, jättefin sommarfärg verkligen

DAGENS OUTFIT

image343
Allt lånat från Elin.. hehe
Kjol   HM
       Tshirt   Topshop
 Kofta   Zara

A.

NU HAR JAG BESTÄLLT MITT NYA MAESTRO KORT

image342
Fint va? Och nu undrar ni säkert varför jag har ett halvdassigt foto på en affish, men det gick inte att ta en bild från internet (jag har testat) och jag vill ju ha mina älsklingar! Man kan designa egna Maestro kort här.

A.

TO-DO

[X] öva inför den muntliga diskussionen i SO
[ ] fixa morsdag present
[X] fixa maestro kort
[ ] rita mönster

Jag kan härmed förklara att detta ska vara klart imorgon, jag har inte börjat än och klockan snart halv nio. Inget bloggande förns allt är klart alltså. Heja på mej. Ciao.



Update: Det går framåt.

DEN HÄR BILDEN HAR ALINA VALT - SITTER I DATASALEN


GUTEN MORGEN

Se, jag varierar mig. Godmorgon på tyska. Det är skills.

Godmorgon i alla fall. Här hos mamma måste jag gå upp så väldans tidigt (06.00) men jag är faktiskt inte alls trött. Första lektionen är teknikprov, och det provet typ avgör 90% av teknik betyget. Och jag kan det...sådär. Det är svårt. Aja, över till det roliga. Idag får vi som sagt en ny tjej i klassen. Det ska väll bli kul. Idag är också sista dagen jag har prov & inlämning innan sommarlovet och det är ju sköönt.

Kram!
/E

P.s. Jag kan säga din mamma på fem olika språk...

LE WEEKEND

Summering. Av helgen.

Fredag
Jag och min favorit sötis CJ åkte in till stan för att kolla på 27 Dresses. Men så blev det inte :O Vi fick inte plats där så det blev en film som hette Dumpad. Den var STÖRT ROLIG! Efter två timmars garv var filmen slut och vi begav till kära Donken. Vi åt McFlurry och fnissade lite åt att några turkar glodde på oss. Sen kom turkarnas fjortiskompisar och vi stack. In på tåget och jag var typ nära på att somna. Vi pratade lite och sen gick CJ av på Igelboda. Jättemysig kväll med bästa kompisen<3

Lördag
Vandrade ut till Skogsö för att hälsa på Lovisa. Var där i nån timme gick sen till tåges mötte Becca för att dansa. Det var rep i två timmar, kul kul. Sen kom jag hem och åt en jääteäcklig Felix rätt. Usch. =( Sen så mötte jag Agnes, vi gick lite promenad gick ner till Dalenbadet och där var några 94:or och grillade och då snodde vi godis av dom. Satt där i typ trekvart, sen bar det av till Agnes och Melodifestivalen. Jag somnade lite.
Okej kväll, fast vi saknade en sisterhood medlem =(

Söndag
Upp fett tidigt, ringer Becca och samtalar om tågtider. =) Sen in till Dieselverkstan är där 2 timmar och övar, sminkar oss och sådär. Sen dansuppvisning. Den gick bra. Sedan cyklade jag och mamma till sjöstaden. Har pluggat teknik, franska och druckit oboy. Nu sitter jag här och bloggar och längtar tills imorgon för då får vi en ny tjej i klassen. =)

P.s. Det är fortfarande ljust ute...

/E

34:05

Hej igen
Nu har jag precis telefonerat med Kattis i 34 minuter och 5 sekunder. Vi pratade om Malta, eftersom vi fick våra värdfamiljer idag! Det känns lite läskigt. Vi ska bo hos Mrs (ingen Mr här inte) Mariella Zahra på Our Dream 22. Det låter gött enligt mig.

Peace, love and understanding
/E

WHISPERS IN WIND

image341
Me likey ego pics!

TRÖTT EN

Nämen tjena, jag är faktiskt uppe så här tidigt. Har precis skrivit ut mitt arbete om buddhismen. Kommer inte få mvg, säger jag bara.

Idag slutar vi halv elva! Så najs det kan bli. Sen ska jag, CJ, Filippa, Ebba & Emelie äta på Jugges. Sen kanske jag ska in till stan snabbt och köpa hängslen till dansuppvisningen. Japp, den är ju söndag nämligen.
Ikväll är det fotboll, sen ska jag sova hos mamma.

Puss!
/E.


HOOKED UP

Jag såg på White Chicks igår kväll och fastnade för den här låten! Den är fett skön.


White Chicks killen sjunger


Originalet

MINA KONSTNÄRS TALANGER

 

Jag är inte jättebra på att rita, det är jag inte. Men denna bild är jag faktiskt helt okej nöjd med. Det är ett själv poträtt. Likt? Ganska tycker jag. Observera att bilden till höger (alltså jag) ser inte riktigt ut som jag. Inte håret i alla fall.

Så, ge mig beröm nu!

/E


GUMMISTÖVLAR OCH CHIFFONG

image338
Strumpbyxor H&M
Klänning H&M
Kofta Hunky Dory
Gummistövlar Tretorn

HEY YOU, YEAH YOU!

God eftermiddag! Haha...
Jag kom hem för en timme sedan, har suttit och skrivit på en uppsats om buddhismen. Den ska in imorgon. Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva. Så hej då! Lägger in dagens outfit om en liten stund.

Puss!
/E.

VARDAGSCHIC

image335

JAG VILL OCKSÅ SE UT SÅ HÄR NÄR JAG ÄR GRAVID

image334

HEY FOX

Idag var jag inte i skolan. Igår kväll efter cykelturen var jag och mamma tvugna att åka in till akuten. För jag fick hjärtklappning på kvällen :/ (alltså tyå dubbelslag och ojämn puls) men när vi kom till sjukhuset sa dom att det inte var något farligt men jag kom väll hem runt 3 eller nått så jag fick hoppa över skolan idag. Ingen viktig dag heller. Nu pluggar jag fysik och är ashungrig, har inte ätit än men pappa kommer hem från jobbet snart och lagar mat. Känner mig ganska inspirationslös på inläggsfronten men det blir kanske lite mer upptaderingar innan jag går och lägger mig. Tills vidare kan jag berätta att jag sydde upp en klänning i måndags för att den var ett par centimeter för lång och nu är den för kort. Yes.

A.


IN A HURRY

Godmorgon alla läsare!
Jag måste erkänna att jag har lite bråttom så kommer inte skriva värsta jätteinlägget. Idag har jag sysljöd och jag hatar syslöjd. Jag är bra, men min lärare är helt kajkad i huvudet. Blä hatar henne.

Hej då!

TUR.

Hejsan bloggen! hihi...Idag har det varit jobbigt. Efter en lååång skoldag så kom jag hem till mamma efter ett lyckat rymningsförsök :P och däckade framför TVn i i soffan. Kvart över åtta så började jag tänka på mitt kära och högst omtänkta fysikprov (ironi) så jag började plugga lite inför det. Jag tycker alltid det är svårast att börja, sen flyter det på ganska bra. Klockan nio så flög jag och mamma ut på en cykeltur runt söder. Det var faktiskt jättemysigt. Vi cyklade till Eriksdalsbadet och sen över till Ringen vidare till Hammarby IP och ner till kajen sen fortsatte vi mot Henriksdal och den bron och sen var vi ju nästan hemma. På hela 45 minuter. Egentligen hade jag tänkt jogga för Jojotestet men jag pallade verkligen inte. Men min cykel har inga växlar så det är ganska jobbigt ändå. Så var det med den dan. Och jag är redan på toppenhumör för imorgon. Nu hade jag tänkt sova lite så god natt!

SLEEP TIGHT

God natt! Jag sitter och kollar på en gammal film, den heter "Joshua Tree". Nån som sett den?
Imorgon ska jag upp tidigt. Idag är det 27 dagar kvar till Malta! Omg.

Puss!  /E

P.s. Skulle vara kul att veta vilka som läser våran blogg? Vi kollar gärna in era bloggar, kommentera bara!


LOOKING THROUGH LOVE

image333

Strumpbyxor H&M
Svart fodral Gina Tricot
Linne H&M
Kofta Zara
Halsband Astrids
Skor Uggs

TIME CHANGES

Hej! Dålig uppdatering idag...

Efter skolan gick jag till en kompis för att hålla på med ett fransk projekt. Det var kul, fast när jag kom var jag så trött att jag somnade. Sen när jag vaknade var jag inte säker om det var tisdag eller fortfarande måndag.  Nu sitter jag och pluggar. Det är så himla tråkigt. Jag gillar verkligen inte skolan. Blää. Vi hade oförberett prov i Fysik idag. Kul va?!

Imorgon är det skola till typ 4 på eftermiddagen. Usch. Sen är det fotboll.

LEAVES YOUDARLING, IF YOU DON'T CARE FOR IT



En av dom få låtar jag faktiskt kan utantill. Riktigt fin.

MY RIDE :P

image332
Min übercoola cykel blev klar igår. Den ska bara lackas om så är jag coolast i hela Hammary Sjöstad, hahaha.... (den är blå nu, not nice enligt mig) Inköpt på Biltema för 995:- Kvalité kostar ju, eller hur? Hehehe...nej men nu kan jag ju i alla fall göra sönder den. Nu ska jag cykla. Ciao.

A.

SMILE LIKE YOU MEAN IT

image331 Bild: Mobilen

Jag har alltid haft en kärlek till leenden. Små, stora. Så länge dom är glada så. Här är i alla fall mitt.

BOKNÖRD



A.

YOU'RE MY SUN WHEN I FEEL RAIN

image330

THERE'S SOMETHING ABOUT SHOES FROM TOPSHOP

image329Bild: Topshop

Topshop har och har haft dom snyggaste skorna genom tiderna. Men dom är så dyra! Mina drömskor som jag har ett foto på i mobilen är ett par lila mockapumps med guldspänne och 12 cm klack! Såklart från Topshop.
Skorna ovan är också godbitar från Topshop, speciellt dom höga sandalerna var ju to-die-for!

Nä nu ska jag gå och dränka mig i tårar och fortsätta drömma om ett land där Topshop skor fanns gratis

Är det ngn som har tips på vad man kan köpa på NK för 800 kr? Gillar inte NK, men jag har presentkort där...

/E

MALTA

Jag börjar få lite lätt panik. Det är mindre än en månad kvar till Malta. För er nya läsare ska jag & min kära syster + lite kompisar åka till Malta i en månad på konfa & språkläger. Sjukt kul, fast läskigt. Och jag måste verkligen börja shoppa upp mig. Typ jag äger 1 snygg bikini. Haha, jag skrattar åt mig själv.

Vad ska alla ni göra i sommar?

/E.

P.s. Det är alltså jag & min tvillingsyster som driver den här bloggen!


PAS DU CHOCOLAT, MONSIEUR?

image327
Jag vill sitta på en strand och sola, inte plugga. 28 dagar kvar till Malta.

ÄR DET NÅGON SOM VET?

Är det någon som vet hur man gör en presentation vid sidan av?
Man har liksom en text på vänstra kanten i det här fallet?

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

image326

FILMTAJM ;P



Nu ska jag se 2 dagar i Paris. Någon som vet att den är bra eller har sett den?

A.


IDAG BLEV JAG SÅ STRESSAD SÅ JAG BÖRJADE GRÅTA.

Hellu. Nu är jag hos mamma i HS. Den har dagen har varit jobbig, jag har skrivit på min deckare (den är klar nu, yes!) Nu ska jag chilla lite. Snart ska jag titta på film. Det blir ingen utgång den här helgen eftersom jag är sjuk. Synd, men ärligt talat så behöver jag det. Sömnbrist. Eller enligt vissa i min familj är jag frisk.

"Astrid, du är frisk nu! Du är ju sarkastisk och elak igen!" Tack. Den värmde :P
Jag vill ha massor med pengar, skor och armband. Imorgon ska jag äta plättar och gurka till lunch.

A.
______________________________________________________________________

image324
Den här bilden har jag på mitt skrivbord.

SHORTY GOT LOW

image323
Här är mitt fina smyckesträd som visar en del ur min smyckessamling. Det är hemmagjort. Tänkte att ni ville veta det.
A.
________________________________________________________________________
Vilken bild vad snyggast - den svartvita eller den med färg?

SOMMAR BIKINI



Den här bikinin var ju underbart söt. Skulle passa bra till Malta. (Det är mindre än 1 månad kvar!) Bikinin finns på H&M för 196 kr, 98 kr del. Det är inte så farligt dyrt.

/E

"...shots på puben resulterade i att Eric var redigt full..."

Utdrag ur min deckare. Haha, den är faktiskt ganska bra!

Snart ska jag i det här urusla vädret spela fotboll. I Värmdö.
Jag känner mig allmänt stressad och alla projekt  som finns vill jag bara skita i.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill ha kul, men jag är på så himla dåligt humör.
Skulle typ sova hos CJ?

Puss!
/E


JAG VILL HA EN SÅN HÄR:

image322

Jag vill ha en Rolling Stones tshirt. Vad tycker ni - hitt eller diss?

A.

JAG ÄR SÅ ARG

Jag ogillar starkt min pappa just nu! Så jävla äcklig...fattar verkligen ingenting.

Jävla

FAN

Shit! Jävla skit. Jag skrev inte klart min deckare igår utan jag tänkte gå upp tidigt idag och göra det, men självklart försov jag mig. Usch....

Och jag är hungrig.


A.


EN OUTFIT FÖR LÄNGE SEDAN

image321
Klänning, HM. Kofta, HM.

Jag tycker att jag ser ut som en tecknad gubbe på bilden - vad tycker ni?

A.

ROM BYGGDES INTE PÅ EN DAG, HETER DET FAKTISKT.

image320
Det börjar ta sig. Mitt rum är faktiskt snart klart hos mamma. Lite hyllor ska bort och sen ska jag få dit lite saker också. Det är nästan helt tomt. Just nu så blockeras mitt rum av en cykel.

Vad tycker ni - kommentera!

A.

NÅGON?



Är det någon som vet var man kan hitta sådana här skor? Alltså liknande
(helst så lika som möjligt)? Känner ett desperat ha-begär.


A.

LISTA

Vilken svordom använder du mest?

Schiesse! Hihi.
Vilken var den senaste filmen du såg?
The Wedding Date.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Skor. Skor. Skor.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej. Jag sover som en stock redan.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Tokio Hotel - Live in Europe
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig ekologiskmellanmjölk.
Vad åt du till middag?
Jag har inte ätet än. Men igår så fick vi fiskgratäng. Buhu.

Använder du huvtröjor?
Ja. En grå från HM typ hela tiden.
Kan du vissla?
Nej. Pappa och Elin skulle lära mig det under en skidsemster. Dom är typ grymma och sa att om jag inte skulle lära mig av dom så var jag ett hopplöst fall. Jag blev ett hopplöst fall.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Bergochdalbana!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, någon är det alltid. Men jag förlåter dom!
Äger du några bandT-shirts?
Ja, Tokio Hotel såklart!

När flög du senast?
Det var på påsklovet, till Frankrike.

Pratar du några andra språk?
Engelska och lite franska. Jag kan säga vacker på Hibaafs språk också.

Har du gråtit offentligt?
Ja, fast det var nog ett tag sen. Senaste gången bara okända människor såg mig gråta var när jag var liten på Gröna Lund. Jag var för kort och fick inte åka vikingagungan och blev helt förstörd. Stackars mig.
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Vadå vilka gör du?
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Ja. Jag vill ha en tatuering runt ankeln som en text. Piercingar vill jag ha i örat och längre upp i örat och kanske i navlen. Man får en sån snygg navel då.
Vad har du med dig in på bion?
Popcorn.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Inte helt emot det. Trummisen i Blink 182 t ex är het.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Störda. Nejnej, skämta. Dom ska tycka att jag är bäst. Punkt.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
10 minst. Jag lider av sömbrist.
Äter du frukost dagligen?
Ja, en till två stora filtallrikar och macka. Jag är ett så kallat svullo.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ja! Jag måste nästan kolla i min kalender för att se om jag har tid att äta middag. Typ.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
15.
Tror du på liv på andra planeter?
Ja, någonstans i hela universum som är oändligt måste det ju finnas liv. Annars är det ju skumt ju.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Pappa.
Vad var det sista du åt?
Choklad
Gillar du senap?
Eew...
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Jag pratar inte, jag tänker. Och vad jag tänker tänker jag inte avslöja. x)
Sover du på sida, mage eller rygg?
Hursomhelst. Jag brukar vakna uppochner ibland.
Tycker du om att krama folk?
Jaa! Muttis kramar äger.
Skulle du säga att du är trendig?
Extremt. Visste ni att det är jag och Alina som disskuterar och skapar alla trender innan alla andra börjar gapa om dom. Jag ska förutspå nästa trend så får ni se :P
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, eller lite kanske. Jag vet inte. Jag får det nu.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet inte. Elin skulle i alla fall ha hetat Hugo. Jag tror att jag skulle ha hetat Viktor eller Jesper.


A.


JAG ÄR MED I EN TÄVLING

image319
Jag är med och tävlar om en beutybox värd cirka 400 kronor. Första gången jag är med i en tävling, spännande....hehe.

http://linneasgarderob.blogg.se/1210879992_beauty_box.html

A.

HEYTHEREASTRID

Yes! Min deckare är klar! Inte...men jag önskar att den var det. Istället för att skriva på den har jag tittat runt på miljontals bloggar. Jag vet inte vad som har hänt. Förrut (alltså när jag var frisk, för 4 dagar sen :P) var jag hur fokuserad som helst och motiverad. Nu ba ehh whatever. Inte likt mig som är värsta pluggisen liksom. Men nu ska jag skriva klart den. Tur att jag har fått "tillstånd" av vår lärare Sofia att skriva tills imorgon. Undrar hur Jojo testet gick för min klass idag. Jag hatar Jojo testet men det skulle ha vart skönare att springa idag för annars måste jag göra det på kompletteringen nästa vecka med okända människor...läskigt. Hoppas att Alina min fagra kompis hoppade över det för att springa med mig på kompletteringen nästa vecka, men något säger mig att hon inte gjorde det. Fy bubblan i sådana fall ^^. Här är hennes blogg.

DAGENS FRÅGA: Vilken är din favoritblogg? Länka!


LITE FINARE, LITE BÄTTRE


Det här var för ett tag sen men jag, Astrid & Agnes hoppade studsmatta! Vi filmade våra fina konster. Lite bättre än Kenza, eller hur?


Elin

Astrid

Agnes

Enjoy!
/E.

HEJ IGEN

Hej igen. Ja, jag har inte så mycket att göra här hemma. Eller ja, jag har över 150 saker igentligen men som jag inte kan göra eftersom jag är sjuk. Men nu ska jag äta. Jag ska äta nudelsoppa, det är gott. Sen ska jag skriva klart min deckare. Usch, den här dagen bara försvann...Klockan är snart halv tre och det enda jag har gjort är att sitta framför dattan och TVn. Ciao så länge!

A.



Update:
Jag är så grym! Innan jag skulle gå upp och göra nudelsoppan så tittade jag på TV guiden och såg att Veronica Mars (<3) skulle börja om 7 minuter. Så jag sprang upp och...hann! Yes, bäddade ner mig precis när introt var. Det här ska firas...hihi

DAGENS LÅT



A.

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

image318

Känner ni igen var sakerna kommer ifrån? - Kommentera!

FEVERFEVERFEVERFEV ERFEVERFEVERFEVERFEVER

Hey. Jag har fortfarande feber och är hemma från skolan. Jag skulle vilja vara hemma från skolan ända till sommarlovet. Det enda problemet är att man missar så mycket. På dom här två dagarna har jag missat två prov, i teknik och franska, jojo-testet och en storinlämning. Det kommer alltså klämmas in i nästa vecka då jag redan har två prov, matte och fysik. Jag ska plugga hela kvällen. Iaf, nu sitter jag i vår nya soffa i TV rummet och tar det lugnt. Ska börja skriva på min deckare snart. Jag gick upp för 47 minuter sedan så jag ska äta frukost också, eller lunch. Vi får se hur det blir.

image317
Jag längtar till Italien och sommaren.

A.


DET HÄR ÄR LYCKA


Jag blir alldelles lycklig när jag ser det här. Den finaste reklamen någonsin.


A.

MIN NYA KAMERA?

image316


A.

NET-A-PORTER

image315

DAGENS HÄNGSLE

Godmorgon alla vakna!
Idag ska jag pallra mig till skolan oehört tidigt, närmare bestämt 07.25. Ahh!
Idag efter skolan så ska jag Carolyne, Ebba & Filippa äta någonstans och sedan gå på Dramaten med klassen.
Jag ska ta med mig kameran...

Slänger in en dagens outfit innan jag går!
image313 

Jeans från H&M, vit oversize tisha och en tunika som kostade mig 444 riksdaler på Topshop. Dödskallen och armbandet är Astrids, snälla jag får låna?

Puss, ha en bra dag!
/E


DEN KAN MAN ALLTID KÖRA PÅ FESTER


Fett grymma på att dansa!

DAGENS MISSFÄRGADE

 

image311

Jag har påväg svarta jeans (jag vet, men det är ju så kallt), vitt underlinne och en missfärgad blus från Indiska. Fick den gratis från Astrids prao. Den var vit från början, men jag tycker att den funkar såhär med.
Utomhus åker ballerinas på. Svarta.


GODMORGON

Hej alla fina läsare! Om jag har några, så att säga. Hopppas ni också är lika glada som jag denna morgon.
Idag så har jag ganska tråkiga lektioner slutar jättesent och sen fotbollsträning. Bara fr att jag har ett väldigt roligt liv tänkte jag lägga upp lite bilder från mitt fabolösa liv.

image308
Här är jag! Tada, nu sitter jag och skriver =)
/E.

GODNIGHTTOMORROWI'LLMISSTHIS DAY.

Godnatt Folks!

Var verkligen ett tag sen jag bloggade. Vill börja göra det igen. Ska börja göra det på måndag har jag bestämt. Fem inlägg om dan och kommentarer en masse! Så man får lite här på bloggen. Härmed bestämt att jag hakar på Alinas Superbloggande. Men först behöver den här bloggen ett uppryck, eller hur E?

Vad har jag gjort idag då?
Jo, jag kom hem och så åt jag en bulle. Sen pluggade jag lite så att det nästan inte märktes. Sen fick pappa en idé om att vi skulle åka in till stan och äta ut. Jag fick välja. Sagt och gjort vi åkte in till söder och åt på Primo Ciao Ciao (världens bästa pizza i stada). Sen åkte vi till Maxi och handlade. På väg ut såg jag Kenza, med en cigg :/

Och nu sitter jag här i soffan som jag har gjort ett tag och nu ska jag sova. Har en STOR dag imorgon.

A.

ERKÄNN ATT DEN FASTNAR


UTSIKT

image306
Sjöstads parterren och några hus
image307
Vattnet från andra delen av balkongen.

P.s. Ointressant inlägg, jag vet, men kanske lite kul att ni får se hur jag bor D.s.

YO BRO

Helgen var superkul xD
Iaf lördagen. Vissa spårade, vissa tog det lugnt, vissa hade det kul med choklad xD Haha.. det togs iaf många, inte direkt snygga, bilder som kmr upp snarast. Idag hade jag yoyo test, det gick jättebra! Så det gjorde min dag...

Dagens negativa (haha) är att det är kallt ute! Igår var det 25 idag var det 10 grader. Bajs.

OCH SÅ SITTER NI DÄR I ERA MOPPAR OCH BARA FYFAN VAD COOL ELIN ÄR



En epa traktor i fint skick. Det skulle va najs att ha. Nu ska jag bara övertala pappa.
/E

But you won't get to see the tears I cry

 


Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes.

P.s. Bry er inte om videon, lyssna på låten D.s


LISTA VAR DET HÄR

KVÄLLENS:
Klädsel:
Rosa pyjamasshorts & turkos/vitt randigt linna från H&M
Frisyr: Knullruffs (alltså ruffsigt)
Låt: Low - Flo Rida ft. T-pain
Tv: Sly Raccoon 3 (tv-spel)
Vill ha: Klääder i massor!
Tråkigaste: Min dag idag
Roligaste: Ikväll med bästistarna

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Någon i familjen
Fick dig att gråta: Någon i familjen
Fick dig att börja skratta: Tjuvlyssnat.se
Du gick på bio med: Kompisar...
Du gick på stan med: Mig själv
Skickade ett e-mail till dig: Typ prästen eller fotbollslaget
Skickade ett sms till dig: Mamma

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: Nej
Bråkat med ditt husdjur: Ehh.. nej
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Kommer inte ihåg. Men jag drömmer om TH hela tiden och det händer inte...Snyft.

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Norge: Nej
Danmark: Ja
Finland: Ja
Island: Nej
England: Nej
USA: Ja
Frankrike: Alldeles för många gånger
Italien: Alldeles för många gånger här med
Grekland : Ja
Schweiz : Nej
Thailand: Nej
Kanada: Ja
Afrika: Nej
Spanien: Mallorca...?
Oman: Vaaa? Haha, nej.
Turkiet: Ja.
Kroatsien: Nej

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Att inte vara älskad
Vart vill du gifta dig: Ingen aning. Skärgården kanske?
Vem hatar du verkligen: Jag hatar väll ingen direkt, men jag ogillar Socialdemokraterna
Kör du bil: Nej inte riktigt
Har du ett jobb: Skolan - värsta heltidsjobbet
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, fast ibland är det skönt att vara ensam
Är du ett hälsofreak: Haha - NEJ!
Är du ensam nu: Astrid står bredvid mig
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: En låt som finns på Astrids mobil, den suger!

FAVORIT:

Rum i huset: Mitt rum eller typ?
Typ av musik: Tokio Hotel och NRJ
Parfym: Adidas/ Miss Dior Cherie
Månad: Jag måste ju säga Augusti
Mat: Godis
Dricka: Oboy
Godis: Allt förutom lakrits
Tidnining: SOLO
Film: Oj? Ingen aning, men den senaste jag såg "A Walk To Remember" var jättebra!
Djur: Nino & Sotis (kaniner)

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:

Gråtit: Nej
Köpt någonting: Ja mat
Varit sjuk: Lite snuvig
Sjungit: Sjunger nu
Sagt "Jag Älskar Dig": Tror det
Träffat någon ny: I det andra fotbollslaget
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja
Ätit: Ja, fast inte så mkt. Jag är hungrig nu.

YES, ITS US. ALWAYS.

image305

SNARK.

Igår så hade jag, Malin och Astrid en jättetrevlig dag. Jag shoppade och fick med mig hem en rosa/vit randig klänning/teeshirt från H&M, en jättefin cremevit tyllklänning också den från H&M och en jag-kan-inte-andas-tight svart fodral från Gina Tricot. Den ultimata partyklänninen. Sen gick vi till Erstavik efter lite tågtrubbel men det var inte så kul där så jag & Astrid drog hem till Agnes. Vi hade det mysigt, kollade på "Cinderella story", åt Skittles och snackade.

Imorse hade jag fotbollsmatch vi vann med 3-1 för dom som är intresserade.

Ikväll ska jag, Alina, Astrid och Clara ha det ubermysigt - vi ska spela Sly 3 och snacka Gothia.

Hoppas ni har haft en trevlig valborghelg!


VALBORG

Igårkväll var askul! Det började i skogen och slutade hemma hos CJ. Idag är jag jättetrött och har precis kommit hem från IKEA. Orkar inte skriva mera nu

/E.

Uptade
Festandet igår resulterade i en fästing. Det är vad som händer om man festar ute i skogen i för kalla kläder.


RSS 2.0