Hide and Seek

Håller på att göra toast nu. Det är sjukt gott. I skolan idag fick man både se & höra lite sjuka saker. kul, kul. Jag typ lever på skvaller. Tråkigt liv egentligen. Senare idag ska jag sätta mig på tåget med Ida & Becca (Astrid ska inte gå) till dansen. Ska bli kul, men jobbigt. Håller på med en labb sosm ska vara klart ills imorgon, e verkligen inge sugen på att skriva om tråkiga grejor. Får se vad som ska göras i helgen annars kanske jag ska ta det lugnt och jogga kanske...

ha det bra!
E.

Helgen

Festen hos Lovisa var bäst. Vi dansade, pratade och hade jättkul!
Annars har jag bara pluggat matte, igår med Agnes, idag utan. Innan jag år till sängs skajag försöka bestämma vad jag ska ha på mej imorgon. Man behöver mycket tid för svåra beslut.
På fredag ska jag ha matteprov. Första provet med betyg. Usch&Blä.

Ett annat jätteproblem som jag har som jag tänkte att ni läsare skulle få veta: Jag har 3 öre på mitt konto. TRE ÖRE! Jag vet inte...vet inte vad jag ska säga. Så Alina, 2hand shoppingen i helgen utgår nog. Visst, 2hand är billigt men inte så billigt. Därför har jag (hör och häpna) bestämt mig för att skriva kassabok för att se var alla pengar tar vägen och skriva en lista  saker jag verkligen behöver.

KRAM.


Kolla hit!

Hehe...fin rubrik ^^

Sry för att jag intehar uppdatteratt. Men det kommer så småningom. Har det ganska jobbigt med skolan nu. 2 pov och en inlämning nästa vecka. Igår var jag på bästa festen hos Lovisa! Och så har jag upptäckt hennes blogg...den var jätte bra, i like it verry mutch. Jag har försökt att få tag på Agnes ett tag nu...men det går inge bra...Jag tror att jag ska ta och försöka ringa henne, telepati verkar inte fungera. Synd tycker jag. Hej då!

A.


oberorosoberorosoberorosoberorosoberoro

Den som lyckas lista ut ordet här ovanför får ett pris. Ordet är skrivet flera gånger.

Onsdag

Hejsan
Har haft hemkunksap preic och jag och Ebba jobbade tillsammmans. vi gjorde köttbullar, och våran lärare sa "De bästa köttbullarna" tillsammans med Erik & Carro. Snart har jag bild med ubertråkiga Christina. Håller på med en mapp. Sen ska jag kanske till Katiis. Får se. Har mycket läxor. På fredag ska jag till Lovisa. Jag tror att jag ska ha på mej en röd kl'nning. Får se på den med.
Idag har jag på mej:
- Blå jeans Gul&Blå
- Rosa linne H&M
- Svart stickad väst Åhléns
- Vita tygskor Dinsko
- Grön sjal Åhléns
-Vit stickad mössa Indiska

Annars i helgen ska jag inte göra nåt speciellt. Typ vara hemma. Kanske shoppa lite med alina. 2hand. egentligen skulle jag vilja kolla på bio, men måste spara lite. I helgen shoppade jag för 350. Det kunde ha blivit 600.

KRAMAR!

Konstig tant på Willys.

Hejsan kära läsare!
Precis ätit en härlig middag bestående av fisk och tårta. När vi handlade på Willya var det en tant som had ett salladshuvud som hon typ högg av allt onödigt på. Typ rensade den. Sen la hon i den i plastpåsen. Det finns alltbra konstiga människor. Nu kolla jag på matchen mellan Sverige-Montenegro. Det står 1-1.
.
Imorgon är det skolfoto(som sagt) och jag har bestämt vad jag ska ha på mig. Det blir;
- svarta jeans
- vitt ribbat linne
- grå munkis
- grön sjal

E.

P.S. Vi har köpt The Sims 2 Jorden Runt D.S.

Uptade
Det står 2-1 till Sverige

Stolt.

"Arbetar med utmärkt fokus, ligger lite före och visar mycket god förståelse för handlingen. Tänker självständigt och kritiskt. Många riktigt bra iattagelser! Kanon!" - Elsis

Kan jag säga mer?

E.

Yes.

V har vunnit den blåa serien i fotbollen. Vi  vidare i kval! Juppie! Vi har 51-9 i målskillnad. Fet bra vi är!
Lagmvof+ -pStatus
Saltsjöbadens IF 21091051-928 
Boo FF 41061317-1119 
Järla IF FK 21051419-1816 
Värmdö IF 2940516-3012 
Sköndals IK1032519-2811 
Älvsjö AIK FF 2922514-198 
Örby IS1011812-334 

Över till annat. Idag hade vi hemkunskap för tredje gången och idag gjorde vi pannkakor. Jag oh Ebba ägde! Sen har vi haft bild, So & svenska. Allt är fett svårt. Den "lilla" tiden jag har vart hemma har jag målat naglarna (det är skolfotoimorgon) rosa. Jag har kollat min mejl. Inte så mycket mera. Nu ska jag gå in på Wikipedia och göra research till min svåra, svåra läxa.

E.

HELGEN

Fredag: Alina och Clara är här medan alla var ngn annan stans. Vi hade kul. Spelade in knäppa videos och the Sims. Alina sov över.

Lördag: Fotboll, vi vann med 6-1 men jag var sjuk så jag stog över. Sen så åkte fredagsgänget in till stan och var med i en tävlig. Jag uppmanar ALLA: Gå in på  pixbox.se, bli medlem och rösta på mig, jag finns på sidan 6.
Jag kom hem med 5 par trosor, 3 übersôta från TopShop och 2 basic från HM. Sen köpte jag också en grå hoodie.
Alina sov här och snart ska jag på fotboll.

image7

A.


Bläää

Hejsan alla nördar!

Jag har haft världens sämsta och sunigaste dag. Börjar med att jag offrar min sovmorgon för att städa rummet och göra läxan.  So far allting good. (Jag börjar bli som Kishti Tomita, blandar eng och sv). Jag har gått om tid, om en halv timme så ska jag cykla iväg på mammas cykel, med ett villkor, att jag ställer den bakom det röda huset, förra gången jag ställde den där framme blev den vandad. Helt plötsligt är klockan tio över och jag ska gå. Eller vänta, den är 12 min över. Och jag måste mata Nino, ser att hans mat är slut. Kutar ut, slänger i lite hö och morötter, springer till garaget, tar fram cykeln, försöker klura ut vilken j**vla nyckel det är av dom fyra jag har att välja mellan, slänger upp väskan på styret och trampar iväg. Kollar på klockan, 16 över, tänker, då har jag gott om tid. Trampar lungt och sakta iväg, över bommarna. Framör Jugges står en polisbil. Poliserna pratar med en kille på cykel som se ut att vara runt 12. De lämnar en lapp till honom. Han har ingen hjälm, det har inte jag heller. Tänker, är det inte lag på det. Jo det är det, säger mitt samvete. Okej, men dom måste se mig cykla utan hjälm. Hoppar av cykeln och leder den fint och sakta, kommer till Sthlm City saken, bommarne börjar plinga, tåget rullar in. Springer fram till Jugges ställer cykeln framför bilen och ska försöka låsa cykelhelvetet. De går sämst. Det är en jävla spak om sitter där och jag fattar ingenting. Drar och sliter och tåget ropar någonting. Tror att det har blivit låst och tar tag i väskan. Cykeln välter. Jag reser den snabbt och kutar upp. Poliserna ropar : Lugn, du hinner, du hinner! Jag slår mig ner på sätet. Jag darrar. Mina knän skakar så att dom stötter imot varandra. Gräver i fickan och får fram nyckelknippan, det saknas en nyckel. Neeeej! Tåget åker och jag intalar mig sjäv att jag kommer att hitta den förbannade nyckeln som inte sitter kvar på min fula nyckelknippa.

En lektion, hemkunskap. Det går bra och sen åker jag till Neglinge och tur som är finns cykeln kvar med nyckeln i och jag åker till Näcken för att spela Volleyboll med klassen. Det går sämst. Jag skjuter ut bollen i vattnet, sumpar alla mina servar och förlorar den avgörande bollen som gör att mitt lag förlorar. Cyklar hem med humöret på topp för att skicka en bild till Alina. Hittar inte den bilden och min hotmail cpar sig. Ska fortsätta på min SO arbete. Jag hade bara en fråga kvar. Arbetet har inte sparats. Två timmar igår har försunnit. Usch usch usch Plus att Elin har glömt min So bok så bye bye läxa tills imorron. Ska spela fotboll i kväll. Kommer säkert att förlora. 

A.

Maskar och helgen i storhet

Hejsan, var ett tag sen jag skrev. Jag tror att min "nyblogg period" är över, är inte lika skrivsugen längre. Helgen var bra. Gjorde en pinsam sak på fredagen och vann en fotbollsmatch på söndagen, fast jag var inte med. Det var kanske därför vi vann. Idag gjorde vi en äcklig sak på biologin. Vi skulle göra ett "Eko-system" och med dom orden gick vi ut och börja gräva efter maskar och gråsuggor. Usch. Det regnade igår, vad mer kan man skriva om? I a f, nu sitter jag i lägenheten och försöker öppna ett mail, men det går inte så bra. Jag är lite nedstämd för min finfina planering av alla läxor och prov har spruckit. Jag hatar att erkänna det men jag skulle kanske kanske lyssnat lite på Alina af Plugghäst. Nej nu är jag elak. Alina jag älskar dig! Du är min favorittvättbjörn. Om exakt 47 min ska jag pedikyr och sen ska jag på gitarr och sen ska jag hem och göra SOn. Sen var jag smart för sen ska jag slå två flugor i en smäll som det heter, jag ska samtidigt som jag gör efterrätt till familjen, göra Hemkunskapläxan. En saftkräm. Jippieee....

Helgen blir nog ganska trist för min del. Nästan alla ska till Linnéa och dom som är kvar ska till Fredrik Alm. Jag kanske skulle få följa med annars så ska jag vara hemma och städa. Men Alina kanske ska bo hos oss och det kommer förmodligen förgylla tillvaron. Och sen har ju lördagen.....som jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mig.

A.

Jag önskar allting var som förrut

Jag längtar tillbaka.

Regn & Rusk.

Igår när skolan var slut så spöregnade det. Jag, Astid & Alina gck hem till Clara för att spela Sly. Men vi åt fattiga riddare - Alina och Claras grymmaste recept! Det var skitgott! I alla fall.Sen gick vi upp till Claras rum och jag kollade lite på hennes kläder som jag glömmde läga tillbaka - förlåt!
Sen skulle vi på fotbollsträningen. Och det regnade typ floder! Man blev dygnsur på två sekunder. Men under träningen som var bra men ganska jobbig blev det uppehåll. Men hos Clara glömmde jag min läxa! Ajdå,  så nu har jag inte gjort den! Ajdå, nu får jag panik. Det löser nog sig. Idag efter skolan, ska jag, Malin & Astrid in till Helheten och få ansiktsbehandling/pedikyr. Jag ska ta med mej bubbelgummsrosa nagllack.

E.


Måndag.

Jag har kommit på mej själv med att inte skriva på jättelänga. Förlåt, men jag har ju varit på klassresa och haft mycket att göra. Har en sak att säga: Åttan är annorlunda. Så mycket läxor. Jag fattar inte hur jag ska hunna göra allt. Ikväll ska jag, Astrid, Alina, becbec, Ida och Emelie gå och prova på den nya dansen. Eftersom den gammla krockade med fotbollen ska vi byta. Men kanske innan (beror på om Emelie och Alina ska komma hit) ska jag och Astrid kanske gå på en visning innan dansen. Annars har jag bara tittat på tv och ätit choklad. Det regnade ute förut mn det har slutat nu.
Idag hade jag på mej svarta leggings, jeansshorts och en stor stickad tröja. Det ska bli kul att ha hemkunskap på onsdag. Vi har ju missat ganska många lektioner. Jag måste börja göra engelska läxan nu för annars är jag död.

Puss


RSS 2.0