patetiskt

Vet ni, klockan är tjugo i tolv en lördag kväll och vet ni vad jag gör? Ni får enmiljon om ni gissar rätt (innan jag skriver svaret och så måste ni säga det till mig baklänges genom telefonsvararen om jag svarar gills det inte hahha) Iaf, jag spelar Jetman på facebook som jag har gjort nu i över en timme (har slagit mitt rekord med flera gånger nu) Asså herregud jesus kristus snälla köp mig ett liv ! Gahaa....

Hoppas ni har spenderat eran kväll något roligare. Men innan har jag gjort lite saker så helt misslyckad är jag inte. Jag och dom andra som bor här i Sjöstaden (Vi mer inbitna Hammarby Sjöstadsbor förkortar det till Sjöstaden, hehehe) har ätit på indisk resurang och tråkig som jag är prövar jag inte något nytt utan tar den gamla hederliga chicken tikka masala med naanbröd. Otroligt gott var det. Sen för lite omväxlingsskull bowlade vi. Jag kom sist men jag förbättrade mig genom att först bara "slå" i rännan till att sen göra en Strike. Wohoo! AstridPower.

Imorgon har jag reserverat hela dagen till att plugga och jag tror att Alina skulle vara med så jag tänkte fråga henne nu om hon hinner läsa det här innan jag ringer imorgon. Vill du leka och göra engelska redovisning med mig imorgon? Det har också hänt en brutal förändring i vårt hem. Vi har storstädat. Från klockan tio till klockan tre. Nu är hela vårat hem kanonrent utom mitt rum men det kommer så småningom.

Nu har det gått tio minuter sen jag började och jag har lyckats tillverka ett inlägg. Det var väll bra? Men för att det här inlägget ska hålla den röda tråden i dom andra inläggen så måste jag ju skriva lite om TH också. Jag älskar er! (Hoppas dom läser, kanske gör dom det om jag skriver en gång till) Jag älskar er! Och jag otroligt avundsjuk att Kenza får åka och titta på er och inte jag. Men någon gång måste ni ju komma hit annars är det inte bra. Jag håller faktiskt på med en julklapp till er som jag ska skicka till er för att jag är ett sånt snällt och sött fan. Puss Puss.

Om ni läser detta inlägget kanske ni märker att jag är lite trött så God Natt och God Jul och God Vad-det-nu-är


A.

Sacred & 1000 Meere




VILL HA

image110

GE MIG DOM. NU. VÄRLDENS BÄSTA PRESENT.


A.

Dagens låt


Jung und nicht mehr Jugendfrei
Tokio Hotel

Kolla inte på videon, den är hemmagjord av nån. Det finns ingen video till den här låten. Men låten äger.

A.

JAG MÅSTE FÅ TRÄFFA ER INNAN JAG DÖR. ANNARS GÅR MITT LIV UNDER.

Snälla KP. Snälla.
 
image109

A.


Det går lite trögt just nu.

Har kommit i en liten anti-blogg period just nu. Men det är för att jag inte rikigt hinner att blogga. Sen har jag hittat ett annat intresse också. Nämligen Tokio Hotel och så smider jag på min plan hur jag ska kunna bära mig åt för att lyckas bli Mrs. Kaulitz. Ja!

image106 
Bill med nästan lika snygga tvillingen Tom. Också jag då, fast man ser inte riktigt mig, men jag står där imitten.

image107
Hela Tokio Hotel samlat fast här är de 15 år.

image108
Tokio Hotel i dagnes ålder, 17-19 år.


Nu kanske ni tror att jag vill att ni ska älska Tokio Hotel men gör mig en tjänst, hata dom. Tack. Det kanske låter konstigt men så är det. 


A. 

PS: Elin stavade inte fel på deras efternamn i förra inlägget utan hon vet mycket välatt det stavas med ett z på slutet. Vårat tangentbord är lite trögt bara, typ som dom på skolan ^^

Franskaprov, TH & kringelgården.

Hejsan!
Idag har detvarit en muycket angnämt dag. Fick tllbaka mitt franskaprov och jag fick MVG (96/103) Jag är skitnöjd. Annars har jagväl gått runt ochtjatat väldigt mycket om Tokio Hotel för dt är det absolut bästaste badet i hela jävl världen och jag blir sur på dom som snackar skit opm dom. Bill & Tom är absolut snyggast. Och tro inte att jag är ngn himmla fjortis som sitter oc skriver att jagäslajkar Toki Hotel ast jag bara har ört Monsoon. Min favorit jut nu är Dont jump. Skitbra helt ekelt.



Bill & Tom Kaulit = så jävla bra, så jävla snygga. Älska TH!
E.

RSS 2.0