MIN ÄLSKADE BILL KAULITZ


Är det inte bara det vackraste man sett?

SMALL CHANGE

Jag har tänkt. Så snart som möjligt, Elin goes blond blonder! Jag vet, jag är redan blond men på det senaste tiden har mitt hår lyckats med att utveckla ngn slags grotesk blandning mellan blond och grått. Jag har (omg) råttfärgat hår typ. I alla fall understa lagret. Så jag färga det lite blondare.
Puss!
/Elin

AMANDA JENSEN, KOPIA!

Idag har det varit en jobbig dag, jag har städat mitt rum på 2 (!) timmar, personligt rekord! Jag har handlat godis på Willys och åkt tåg väldigt mycket. Tills ikväll har jag och mamma köpt Take-away mat på Sickla Saluhall och hyrt film, "Mr. Brooks". Den ska handla om en "perfekt" man som har en underbar fru och bra jobb men som är seriemödare. Sen så går ett mord snett och ett vittne finns. Spooky...
Jag har också idag under massa filofiserande kommit fram till att Amanda Jensen är kopia på amy Winehouse, hon sjunger exakt likadant. Amy äger henne!
Puss!
/Elin

                                                  The Real Thing


THANKS GOD IT'S FRIDAY

Igår så såg jag P.s I love you, den har fått dålig kritik men jag tycker att den var jättebra! Den var rolig (ibland lite töntig dock), sorglig och mycket romantik. Plus att det var faktiskt fina kläder i filmen! Idag ska jag ta det lugnt, sen när mamma kommer hem så ska vi försöka montera en lampa. Kanske gå en promenad i detta soliga väder i Hammarby Sjöstad. Jag skulle vilja åka in till Sickla, kan gå förresten men njaa... jag vet inte. Hoppas ni har en bra dag, vad ska ni göra?
Puss!
/Elin


A SENSE I NEVER KNEW I HAD


FAVORITERNA 4EVER !

image199

A.

ENOUGH IS ENOUGH.

Nu räcker det med blogg för idag. Har suttit i 40 minoch bara kollat på olika bloggar. Vill ni veta vilka jag läser? Michaela Fornis blogg på stureplan.se, moderniteter på tjejsajten och Elin Klings alltid. Ibland Linn Gustafssons, bognar.tjejsajten.se och Kenzas.

Puss!
/Elin


LEAVE THE MIND

Jag känner mig väldigt tråkig just nu. Men, men mår man inte bra så mår man inte bra + att jag har världens sötsug efter godis och choklad i mängder. Vad gör ni ikväll? Imorgon ska jag gå på bio, ska se P.s I love you, ngn som har sett den?
Puss!
/Elin


NU MÅSTE JAG PLUGGA KEMI

HEJ. Vad tycker ni om den nya hedern ? Det är jag som är konstnären. Elin försöker laga vår symaskin. Hon är kempeduktig. Nu måste jag plugga kemi. Jag har nästan gjort klart grundkursen. Jag har bara varit vid datorn idag. Ikväll ska jag vara med Alina, Emelie och Agnes. Det är 36 dagar 2 timmar 29 minuter och 50 sekunder kvar.

A.

TODAYS SPECIAL!

image197 
Jag ser död och speedad ut, jag vet. Så, påminn mej inte. Idg har jag på mig lacktights, mitt Ed Hardy linne och inget mer. Om ni klickar på den lilla bilden kan ni även se min nya lugg. Den ligger lite konstigt, men men.
Puss!
/Elin

ENJOY.

image196

ISN'T IT SUPERHÔT?

A.


DAGENS OUTFIT

image193
Sockor, The Grandma
Jeans, Gul och Blå
Tshirt, Elins, HM
Skjorta, pappas
Kofta, mammas, Hunky Dory

A.

GOD MORGON

Jag gick upp för någon timme sedan men jag är fortfarande trött. Hoppas det blir bättre väder idag, igår renade det ju hela dan! Jag ska lägga upp dagens outfit också. Så dagens schema; Jag ska plugga, nåla och förbereda ett linne jag ska sy (det är jättesött) i samband med det ringa Kattis. Städa mitt rum skulle också behövas.
Puss!
/Elin

You'll remember me when the west wind moves


MINA NYA SKOR

image192

Godnatt
A.

PS: Någon som vill hitta på ngt imorgon kväll ?

THIS IS ME TODAY

image190

A.

MIN AVSLUTNINGSKLÄNNING?

Zooma

SVART + JORGUBBE = GRYMT!

image189
/Elin

GOD MORGON, REGNINGA STOCKHOLM

Det har regnat inatt. Där sprack mina hopp på vår. Idag ska jag bowla, det ska bli kul. Sen ska jag, Astrid och pappa ut till Gustavsberg och kolla på porlsin tror jag.
/Elin

SLEEP TIGHT.

God natt på er alla läsare. Ska upp hyffsat tidigt imorgon så jag jag börja fixa med alla Ikea prylarna.

BLAKE ALIAS SERENA


Blake Lively, eller som vi känner henne: Serena van der Woodsen

SEARCHING FOR CHANGES

Jag kom hem från IKEA nya rosa, vita fluffiga saker till mitt nya rum. Kul, kul. Jag har också klippt lugg (!) på mig själv. Yes, ni hörde rätt. Första gången jag har gjort ngt sånt. Kul det med. Jag längtar verkligen så sjukt mycket efter våren och sommaren.

Jag vill köpa en skinnjacka. Sätta på mig den och en tshirtklänning och vita tygskor. Sen vill jag bege mej ut i det vackra vårvädret och sätta mig på en gunga och lyssna på You're not alone med Saosin. Top that.

/Elin


THIS IS ME TODAY

image188

At least I think that I look so.

A.

ÖNSKEOUTFIT

image186

GOOD TO SEE YOU AGAIN

Vad gör ni denna härliga söndag? Jag ska till IKEA senare i eftermiddag för att inhandla möbler, ja vad annars. Jag gillar det här med lov, nice om du frågar mig (kommentar snodd av linnéa). Ni får ha ett fortsätt bra lov, för det tänker jag ha. Nu ska det här lagas lunch.

Vet ni? Jag fick just en sugande längtan efter Valborgsafton
Elin

THERE IS MORE TO THIS I KNOW


YES !

Jag har hittat en vårjacka ! Fortsättning följer....

A.

JE SUIS CREVÉ

Hejsan alla (vilket inte är så många)

Nu har jag pluggat franska sen klockan tre med tre små pauser à la 5 min och middagspaus à la ca 30 minuter. Snacka om intensivkurs ! Nu kan jag det i alla fall. Det lär behövas till provet imorgon. Detta pluggande hade dock två biverkningar - ett fruktansvärst sug efter att spela Snake på min wannabe Stonie mobil (det var det jag gjorde i pauserna) och ett stort annat syndrom typiskt för skolan; trötthet. Mina ögonlock stängs med jämna mellanrum. In fact, så är det inte ens jag som skriver utan Elin, för jag orkar inte lyfta mina armar. Nu överdrev jag. Jag skriver själv, men medge att det skulle ha passat in : P. När jag är trött får jag sånna här enorma flummiga grubbleritankar. Jag kan också fylla ett inlägg med diverse (reds. anm) ord som bara andvänds för att fylla ut en mening, som t ex jag är trött. Vad är din speciella talang ? Ni kanske märkar att jag inte riktigt är mig själv. Det beror på att det är Elin som skriver....not. Borat. Nu ska jag ta min trötta kropp uppför den oändliga trappan och in i himmelriket - sömnen värld. Vad ska du göra denna torsdagskväll klockan 10 ? Oj, det här inlägget tog 10 minuter att skriva även fast jag inte pausade. Skumt.

A.

IF ONLY I COULD

Bild: skullset.com

Det ser ut som hon är påväg till någonting roligt. Det skulle jag också vilja vara.

SUSSA SÖTT

Jag är så trött att jag nästan faller ihop men nu ska jag äntligen få hoppa i säng. Dagen har varit rolig men tröttsam. Jag hoppas att sista dan innan sportlovet blir kul. Jag får se om jag hittar på något imorgon kväll. Jag vill, men på sista tiden känner jag för att gå och lägga mig åtta. Snark. Men kompisar, vi ses imorgon!

Puss
Elin

I MISS THOSE OLD DAYS


MITT ÄLSKADE SIMPSONS

Snart ska jag titta på en av mina absoluta favoritprogram - The Simpsons! Det är sjukt roligt!
Idag har jag haft en bra dag, fast gympan var lite jobbig eftersom jag inte riktigt är i form. Ni anar inte hur skönt det ska bli med sportov för min del. Jag ska verkligen vila ut.
Det ska börjas med dagens outfit igen, för nu har kameran kommit hem från the US.

Puss

Elin


I'M GONNA SAY GOODNIGHT FOR TODAY

Nu börjar jag bli riktigt trött. Men jag ska titta på House innan det blir sängen för min del. Hoppas ni alla har haft en bra tisdag, imorgon är det en ganska härlig dag för min del.

PS Jag längtar stört mycket efter sportlovet!
PS#2 Du är söt på tyska heter "Du bist süß" Det vill jag säga till Bill Kaulitz
PS#3 Det är 46 dagar kvar till 3/4

I KNOW UR JELOUS.


Nr1 Gum

JAG VILL SHOPPA, SHOPPA. SHOPPA.

Jag har seriöst inte shoppat på evigheter. Jag har spanat in skinnjackan, väskan och jag vill ha ett par skor och massa fins sjalar och klänningar.
Det skulle vara nice om jag och systern min (astrid, ja) kunde ta en tur på stan.

Puss
Elin

TISDAG, INGET SPECIELLT MED DENNA DAG.

Idag hade jag världens svåraste engelskaprov. Kanske inte, men det var jättesvårt. Det var typ inte engelskaprov, det var mer som geografi/historia med lite engelska prov. Så, var bara tvungen att avreagera mig lite. Nu panikskriver jag en labbrapport som jag helt hade glömt bort som ska vara klar idag!

Haft en trevlig dag idag annars. Hade lite ont i magen men det var nog bara hunger. Idag kommer jag missa Gossip Girl, men jag får i alla fall se på House. När jag kom hem hände det inget speciellt, jag åt en daim som låg och väntade på mig och Carro ringde mig och sa att hon hade skaffat blogg och ville ha hjälp. Hjälpen ska komma så fort den kan, Carro! Sedan avreagerade jag mig lite på henne också och sa att engelskaprovet var svårt.

Nu måste jag forsätta med labben, puss!
E.


LIFE'S MUSIC

"Go to the music player of your choice and put it on shuffle. Say the following questions aloud and press play. Use the song titles as your answers. NO CHEATING!"

How does the world see me?
Song: Business
Artist: Eminem
Comments: Eh? Är jag värsta affärskvinnan eller...

Will I have a happy life?
Song: I Wanna Dance With Somebody
Artist: Whitney Houston
Comments: Det är väll ett ja?!

What do my friends really think of me?
Song: Hey Ho, Let's Go
Artist: The Ramones
Comments: Haha, jag är speedad.

Do people secretly lust after me?
Song: Your Love Means Everything
Artist: Coldplay
Comments: Alla älskar Elin

How can I make myself happy?
Song: Durch den Monsun
Artist: Tokio Hotel
Comments: Genom stormen med Tokio Hotel. Skulle göra mig sjukt glad.

What should I do with my life?
Song: Play it for the gfirls
Artist: Danny Daucedo
Comments: Jag gillar inte ens den här låten...

Why should life be full of so much pain?
Song: She's So
Artist: Mando Diao
Comments: Är jag avundsjuk på ngn eller?

How can I maximize my pleasure during sex?
Song: I'm With You
Artist: Avril Lavinge
Comments: Det får vi hoppas! Jag kanske ska vara med den... Eh?

Will I ever have children?
Song: Good Girl Gone Bad
Artist: Rihanna
Comments: Jag kanske får massa barn med olika pappor.

Will I die happy?
Song: Sheepdog
Artist: Mando Diao
Comments: Haha, jag föds på nytt som en får-hund.

What is some good advice for me?
Song: Summer Love
Artist: Justin Timberlake
Comments: Är det inte det man ska se upp för?

What is happiness?
Song: Keep Holding On
Artist: Avril Lavinge
Comments: Ja. Hoppas alla vänner inte sviker mig :O

What is my favourite fetish?
Song: My Happy Ending
Artist: Avril Lavinge
Comments: K.

How will I be remembered?
Song: He's A Dream
Artist: Flashdance Soundtrack
Comments: Ja, det är ju så att jag inte har berättat det här för er. Jag är en kille.

E.

JAG ÄR PÅ BÄTTRE HUMÖR.

Pappa kom hem från the US nu och det blev presentutdelning. Jag fick två linnen från Ed Hardy by Christian Audigier. Det är jättefint! :] Sen så fick jag Bubbalicios, världens goaste tuggummi. Sen typ en CD.
Och pappa har köpt iPhone. Jag är grymt avundsjuk!

Så imorgon ska jag ha min nya tisha och jeans eller kjol.

                            Ed Hardys Catwalk

EN VÄSKA I MIN SMAK.

Jag hittade den här väksna på blocket, vad tycker ni? Den var ju grymt snygg! Äkta vara också, fast man kan ju alddrig vara säker...


VÄRLDENS GULLIGASTE


MIN FÖRSTA LISTA JAG GÖR

Nörd
Jag har blivit instängd på toaletten ( )
Jag har blivit dassad ( )
Jag har glasögon ( )
Jag har byxorna över naveln ( /) nja...nästan 
Jag har blivit kallad tönt (x) svar positivt
Jag har bra betyg (X) ja, jag är inte ett ig barn
Jag har tandställning ( ) mina tänder är raka som stolpar 
Jag tänker inte mycket på mitt utseende ( )
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt ( x) seriöst: nej oseriöst: det har satt spår i min själ som inte går att sudda ut ^^ 
Jag tycker schack är roligt ( )

Totalt: 2,5/11 - i'm one of the cool kids

Fjortis
Mitt utseende är mitt liv ( ) riktigt så ytlig är jag inte...Tokio Hotel är mitt liv
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om ( )
Folk har kallat mig korkad (x) fast mer på skoj för jag är ju smart :P
Folk har kallat mig fjortis ()
Jag lyssnar på remixade babyröster ( ) euw
Jag är blond ( X)
Jag tycker att jag är snygg () jag tycker inte att jag är den fulaste på jorden
Jag festar varje helg ( )
Jag röker () euw x2
 Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik () best e jag po gramatick

Totalt: 1/11 - Yes ! Jag är dokumenterad non fjortis !


Emo-kid
Jag lyssnar på emo (x) enligt mig är TH inte emo men jag kanske måste ta tillbaks det efter fanträffen
Jag är piercad ( )
Jag har svart hår ( )
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter (x) inte egna, gissa vems?
Jag gråter ofta () Jag grät lite till Titanic i helgen men det var ju för att den var sorglig
Jag skär mig ( )
Jag vet vad sXe står för (/) nej men jag vet vad Xx och ett x under ögat betyder 
Jag har snelugg () nej, mittbena
Jag spelar i ett band ()
Jag använder kajal/eyeliner (x)
Jag har blivit kallad emo (x) ja fast jag tror att det är mer för att jag gillar th

Totalt: 3,5/11 - emos är bäst ! 


Brat
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( ) nja...mesta är HM 
Jag använder mycket hårspray ()
Jag tar aldrig bussen ( ) till mamma tar jag bussen
Pappa betalar ( ) nej, jag betalar själv och får barnbidraget 
Jag åker utomlands varje år (x)
Jag spelar golf ( ) minigolf....? 
Jag har blivit kallad snobb/brat ( )
Jag har blivit kallad korkad (x) ja, men jag är smart
Jag posar på mitt klassfoto ()
Jag är solbränd året om ( ) typ i samma skala som Dita von Teese 
Jag äter på resturang varje vecka ( ) hämt pizza ngn gång i veckan men knappast resturang

Totalt: 2/11 - jag ve' nte va ja scka skriva - haha


Ghetto-kid
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor (x) inte mitt signaturplagg men det händer
Jag har häng ( ) nej
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" () nej, men "skjut dig själv" :P
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ()
Jag lyssnar på hip-hop ( ) TOKIO HOTEL FÜR IMMER 
Jag har slått ner någon ( )
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )

Totalt: 0/11 - det är väll mer Rashidas stil

Datanörd
Jag använder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg () nej 
Jag skriver cya istället för see you ( ) nej
Jag spelar WoW ( ) nej
Jag spelar något annat spel online (X ) på facebook ibland
Jag säger lol, brb och omg IRL ( ) nej
Jag är inne på datorn varje dag () nej, faktiskt inte, men nästan
Jag är i level 60 eller mer på WoW ( ) nej
Jag vet vad roflmao betyder ( ) nej 
Jag är nästan aldrig ute ( ) nej
Jag har mörka ringar under ögonen ( ) nej 
Jag sitter uppe sent och spelar data ( ) nej

Totalt: 1/11 - nej

A.


I HAVE BECOME EVIL

XOXO,

A.

TIDSBRIST

Hej. Pluggar inför svenskan. Är ensam hemma, E är på dans och P är borta. Jag är sjukt trött och har prov imorgon. Skulle vilja skriva mer men hinner inte. Hatar egentigen sånna här korta inlägg. Ogillar K nu också. Varför inte jag? Buhu...Okej...ingen fattar nog. Hej då.

A.

PS1: Don't make a scene.
PS2: Emelie, varför har du tagit bort din blogg?
PS3: G R A T T I S F I L I P P A 1 5 Å R ! !

I'M GONNA BE A TEKNIKFREAK

Hola.

Inköpes snarast:

iPod Video eller Orginal eller vad den heter.
iPod högtalare, tips ?
Hörlurar, inear och outear
Kamera, jag står och väljer bland några, nu är jag inne på Philips röda fast enligt mig är den chockrosa variant.
Lite senare:
Bärbar DVD
Dator, ska önska mig en Sony Vaio dator i rosa konfapresent.

Om jag hade pengar.


A.


STÖRD LÄNGTAN.

Det är 52 dagar, 01 timmar, 30 minuter, 18 sekunder kvar till konserten i Stockholm.

Skinnjackan


Jag vill ha. Nu. Ubersnygg.
E.

Älskade söndag

Jag får lite smått damp på mitt fina rosa playstation. Idag ska jag verkligen bara tar det lugnt. Äta plättar till lunch. En sån härlig söndag har jag inte haft på länge. Sen ska jag till kyrkan, det har börjat bli en vana. Fast inte en rolig sån.

Okej, men jag uppdaterar senare.
E.


LÖRDAF

Tjena. Idag har jag bara slappat och sen på eftermiddagen har jag varit på musikal med min farmor. Vi såg Singin' in the Rain och den var asbra. Berättar mer senare för nu tittar jag på Titanic, har aldrig sett den förrut :/ samtidigt som jag spelar Sims. Jag skelar, haha. Den verkar bra. Ciao.

A.

PS: Farmor och farfar var här på middag, här i HS. Dagens citat:

Farfar: Det var åt fanders som dom bygger här. Där borta stor ett nytt höghus och jag kan svära på att det inte stod där för fyra dar sen.
Jag: Farfar, det är en lyftkran.
Farfar: Jaså?

THE SIMS CASTAWAY

Så bra! Jättemycket över mina förväntningar!

image184image185

Älska! Köp det! Underbart! J'adore!

En annan positiv nyhet är att jag nästan är frisk. Så ni kommer troligtvis att se mig på måndag. "Ja, vi kommer att få träffa underbara Astrid på måndag. Åh vad jag längtar!" tänker ni då. Alla som ska konfirmera sig ser mig kanske i kyrkan på söndag. Vi har fått en jättesatsig uppgift av vår konfapräst som vi ska göra. Nu ska jag sova. Hoppas alla Romme barn hade tråkigt så att jag inte missade nått ^^. Men ingenting kan ju vara roligt utan mig, eller hur?

A.



Mitt stora ego Kristin tog över det här blogginlägget.



Till Japanen: Fortsätt att skriva i din blogg. Lite då och då, du har ju ett liv ;) Du är så jävla skön.

I'M CRASHED AND SICK

Hejs. Idag skulle det ha varit en extremt rolig dag om man var i skolan. Nästan hela skolan skulle ha åkt till Romme för att åka skidor. Men jag är sjuk L. Men, inte hänga läpp för det, som man säger ^^. Istället för att ha gått upp halv fem så vaknade jag av min sms signal i mitt soldränkta minimalistiska rum på Babordsgatan 14 klockan 10:58. Fick frukost på sängen av mamma. Tittade på MTV samtidigt som jag åt. Jag har en TV i mitt rum fast den är mini XXXXS. Sen låg jag bara i sängen och läste lite i engelskaboken. Vid två åkte jag och mami till Sickla, vi tittade lite på inredning, handlade mat till kvällen, och viktigaste av allt - jag köpte The Sims Historier Från En Öde Ö! Jag har längtat efter det sen i september (Ja, jag är fortfarande en The Sims nörd utan like) och iförrgår fick jag ett nyhetsmail om det hade kommit ut i butik. Jag rusade hem, eller så fort det går för mig, jag är ju sjuk. Väl hemma satte jag på TVn samtidigt som jag började installera spelet. Först slog jag fel kod så jag var tvungen att installera om. Sen slog jag fel kod igen och fick installera om spelet igen från början. Tredje gången gillt men nu kommer det upp en ruta om att spelet inte kan installeras för datorn har inte Direct X 9.0c, men det står att man gratis kan ladda ner den på www.microsoft.com/windows/directx. Jag har inget internet. Får total damp. Sätter på Tokio Hotel och steker ett paket plättar. Äter upp med ett fett laget sirap och ett glas mjölk. Mår genast bättre. Kommer ihåg vi fick hem en box som skulle innehålla ett bredband. Jag öppnar den, det står att man enkelt kan installera internet i 4 enkla steg. 1. Stoppa i Start CDn 2. Följ instruktionerna 3. Välj trådlöst eller med sladd 4. Börja surfa! Låter ju enkelt tycker jag och stoppar i Start CDn i datorn. Direkt kommer en ruta upp "CDn kan inte köras eftersom den bara kan köras i Windows XP och Windows 200" Vi har Windows Vista. Buhu...Hur fan vill dom att man ska göra nu? Jag som är sjuk ju. Jag ska ta och ringa upp Bredbandbolaget och skälla ut dom, få dem att önska att de aldrig var födda. Argh. Det är Jamba reklam på TV nu också "nu ringer din nalle". Great. Åhh! Jag har ingen telefon att ringa på också. Ännu bättre.



A.



Update: yES! Jag är bäst ! Jag har fixat det ! The Sims And Internet (and Tokio Hotel) Für Immer And Alles !

Update

Jag har gjort klart grundkursen. Mouahaha. Excellent.
E.

DAGENS LÅT


Geh - Tokio Hotel


Tage gehen vorbei, ohne da zu sein
Alles war so gut
Alles ich und du
Geh
Geh


A.


Det regnar

Jag går inte till skolan idag. Men jag känner att jag är på bättringsvägen så jag kan åka till Romme imorgon. Om jag missar det, dör jag. Idag ska jag facktiskt inte vara sådär härligt lat som man är när man är sjuk. Jag ska jobba hemifrån. Yes, ni hörde rätt. För idag på profilen så ska vi sätta ihop och designa våra skoltidningar och det vill inte jag missa. Så kommer sitta här hemma och greja. Ska jobba matte också så jag ligger före er alla andra. Mouhahaha!

Men jag börjar bli hungrig nu. Fast ska nog krypa ner i sängen igen.
E.

ÅRETS STÖRSTA MÖTE

God kväll. Mitt namn är Maria Grejkzkovzky och jag har fått äran att rappotera från årets kanske mest betydelsefulla och viktiga möte. Dette möte äger bara rum några få gånger på år. Det extremt speciella med detta möte var att det var det första mötet på år 2008, något helt nytt, och att det var cirka ett år sedan denna fantastiska förening bildades. Ja, ni har ju så klart redan förstått vad det handlar om, men jag ska ändå avslöja vad det handlar om så att även den trögaste av personer kan förstå. Idag, den sjunde februari tjugohundraåtta, samlades 4 personer som har påverkat världen och samhället avsevärt, de har varit de största av våran tid och kommer att förbli de största. Idag, sjundefebruaritvåtusenåtta, välkomnade SLY 3 RACOON klubben det nya året med ett möte. Applåder!

Jag som enda reporter i världen, fick närvara vid detta möte. Det var en stor ära, som jag nu vill dela med mig med er.

Mötet skulle gå av stapeln så fort d.b.p (de bedydelsefulla personerna) var klara med deras t.a (tråkiga arbete), vilket var någon gång på eftermiddagen. Det hela skulle utspela sig hos C.Boberg. Hon skulle vara klar någon gång vid ett. Jag gjorde sällskap dit med A.Germundson och A.Mattsson, vid halv tre knackade vi på och C.Bobergs stolta lillebror öppnade. C.Boberg är en mycket tankespridd b.p och hade därför glömt bort att hon slutade vid tre. Vi blev inbjudna av C.Bobergs ännu stoltare mamma på en fantastisk mellanmåls buffé, där det fann mackor och bullar. Efter ett tag kom den tankespridda C.Boberg. Hon slog sig ner och åt lite hon, det var nu jag passade på att ställa lite frågor. För det saknade en person. E.Mattsson. Men tyvärr tyvärr, det var en skandal, hade hon plötsligt insjuknat i en svår sjukdom, 38 grader visade tempen på, och hon var tvungen att ställa in årets viktigaste möte. Too bad. Nu kunde mötet i alla fall börja. De gick ner till källaren, gick de tusentals gångarna tills de kom fram till en pansarbeklädd dörr med sju olika sorters lås på. Innuti rummet fanns det ett kassaskåp med en sjusiffrig låskombination. Där låg det, på en röd sammatskudde med guldtofsar. My presious, Sly 3 Racoon, The Game. (stämmningsmusik). Vi skyndade oss tillbaka och började spela. Mer kan jag inte avslöja för spelet är topphemligt.


Nu över till vädret,  det här var Maria Grejkzkovzky.

A.


Design.

Om det är någon som undrar varför det står Ebba som design så är det för att jag skulle fixa hennes design och hon måste ju se den. Så den kommer ligga uppe en dag kanske, sen ska min kära syster göra en ny design oåt bloggen.
Puss.
E.

Update
Till Ebba: Bilden i mitten ser lite konstig ut så jag kan fixa den, ändra bild om du vill!

Dagens låt


BACK TO TRACK

Hej. Nu för exakt 53 minuter sen kom jag hem från Alina. Jag gick till henne runt halv fem, och då började vi baka. Självklart lyssnade vi på TH samtidigt. De hade inget bakpulver hemma och vi fick åka och köpa det, då var dom så snälla så att dom köpte en semla till mig också. Vi bakade klart sockerkakorna som ska till lärarrummet imorgon, klassen får 300 spänn för det. Jag åt hos Alina, pankakor och det var asgott. Åtta minuter i sju åkte vi till Antionia för att hämta kakburkar, vi träffade Y och Y var lagom munter. X var lika glad som alltid. Vi åkte tillbaka till Alina place. Som ni alla vet är det semmeltisdagen, eller fettistisdagen. Så vi satte oss nere vid TVn och tittade på TV samtidigt som vi åt. Det gick ganska bra för mig. Annars har min dag bara bestått av kladd och spill. Värst var det på lunchen...Vi tittade i alla fall först på Vänner och sen på Dissmissed, där det var världens vidrigaste kille med, hela det programmet är vidrigt fast kul. Uahaa...vidrigt. Fruit, someone? Nu tittar jag på H. Jag är för övrigt ensam i mitt lilla hus. Pappa är borta och spelar tennis och Elin är hos mamma. Scary. Men jag klarar det och imorgon kommer det vara världens bästa dag.

A.

NATIONAL TREASURE

image183
Se den. Den var asbra. Eller någon som tycker något annat?

A.

LE WEEK-END EST FINI

Och så här såg den ut:

Fredag: Fotboll, sen in till Skrapan för att byta ett par jeans, till lägenheten och softa och fixa.
Lördag: Fotboll, hem en snabbis, till lägenheten, Agnes kommer, bio
Söndag: Fotbollscup hela dan, vill åka hem med Alina, somnar 20:30

A.

OC

Hejsan. Jag vill bara informera er om att det kommer att vara ett litet upphåll i bloggen fram tills nästa vecka. Inte för att nån bryr sig, men ändå. Nu är jag sjuk och tittar på OC. Det är kul. Jag är också grym som skriver min utvärdering. Snart ska jag till Alina och baka, sen ska vi till Antonia och hämta kakburkar som vi ska sälja. Jag har redan sålt min första, till mammas jobb. Duktigt.

Dagens outfit före 13:00

Svarta strumbyxor, HM
Svart klänning, Gina Tricot
Grå kofta, Hunky Dory
Svart sjal, HM
Halstabletter, Vicks Blå ;)

Dagens outfit efter 13:00

Grå mjukisbyxor, Samskolan, som för övrigt ser helt mobbade ut på mig då det typ är bootcut på dom.
Svart linne med vita dödskallar och röd kant och axelband, Eve
Rosa långarmad tröja, Hollister


A.


OH

68%How Addicted to Blogging Are You?

A.

JAG HAR INTE KOMMIT PÅ NÅGON F ÄN

Jag ska blogga. Men inte nu. Matteprov imorgon :/ Nu - TV. Yes.

A.



Elin är och dansar.



Jag ska baka med Alina imorgon.

RSS 2.0